No nie do końca takie niebieściutkie ^^"... Może i mam niebieski, ale tak ździebka wpadające w szary i zielony. Ale chciałabym mieć takie BLUE oczka
Przecież bardziej blue oczek nie da się mieć, masz piękne oczy
True.
Ale o to chodzi, że na zdjęciu podkolorowałam w photoshopie. Tutaj porównanie:
Na tym zdjęciu są bardziej zielone, ale na niektórych zdjęciach (np. z dzieciństwa) są jasno niebieskie...
No bo dzieciaki mają takie bardziej krystaliczne oczy. Może to się wiąże z tym, że wtedy jesteśmy jeszcze niewinni, a oczy są zwierciadłem duszy? xDD
Ja raczej nie mam dużo zdjęć, ale moja znajoma uparła się, że zostanie fotografem xDD Także czasami robię za modelkę (taaa...). Zdjęcie poniżej miało mieć taką a la sepiastą technikę, ale niezbyt wyszło. A, tamto po lewej to Galeria Bałtycka w Gdańsku XD
Wszyscy się pokazują to i ja się pokażę... Tak jakby ^^
No w każdym razie to jestem ja, ale dla bezpieczeństwa waszych oczu zgadałem się że słońcem i... nastał cień xD http://img810.imageshack.us/img810/9185/blackqy.jpg
Sorki za jakość, ale kumpel mial przy sobie telefon z aparatem 1.3 : P
Aha. Zdjęcie robione 'nad' plażą w Gdyni... No tak szczerze to juz niedaleko plaży w Redłowie ^^
Ostatnio edytowany przez Vivek (2011-06-04 18:13:24)
może......... boże jak ja bym chciała być kiedyś nad morzem TT^TT.
Może ja siebie też pokaże, tylko mam problem z wielkością
Tu z koleżanką, ja jestem z lewej
A tu ja z szarymi kolorkami ^o^
Te obrazki są z marca ale to chyba nie duża różnica ^^
Suri. Na bank już cię kiedyś widziałem. Tylko nie wiem kiedy : DD
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Wiesz The Chester że ja też mam takie uczucie jakbym już Suri widziała XD? Tylko właśnie nie wiem gdzie XD
Dobra, Chester to jeszcze mógł mnie widzieć, ale ty, Gento? XDDD No niby gdzie? xD
Nie mam właśnie zielonego pojęcia XD. Byłaś może w mam talent? XD Tak mi jakoś znajomo wyglądasz XD
Nieeee, ja jestem raczej aspołeczna, dlatego się dziwię XD"
Może się już komuś śniłaś XD.
Suri jestes sliczna *_*
Sawako calkiem sobie inaczej jakos ciebie wyobrazalam xDD nie wiem czemu ;]
A Gento wyglada strasznie mlodziutko ( ale to dobrze, mlodosc jest fajna
ja teraz wygladam troszku inaczej, xD ale nie mam za bardzo reprezentacyjnego zdjecia xD
bo nie dosc ze mam dlugie wlosy to jeszcze rude , a ta fotka byla zrobiona 3 lata temu ;]
łooo nawet jak 3 lata to wyglądasz fajowo. I tak, młodość jest fajna ale zależy kiedy, w roku szkolnym napewno nie, chociaż szkoła nie tak zła rzecz, zmieniłam o niej zdanie kiedy mój brat skończył szkołe i poszedł do roboty... o matko to ja już wole zachrzaniać codziennie do szkoł i mieć wolny weekend i ferie i wakacje XD