Nareszcie kupiłam sobie skaner *____* YEEY! xD
wszystko fajnie.. tylko mina jakaś nie teges XD
Łaaa fajnie, fajnie. Pierwszy i przedostatni mi sie najbardziej podobaja. :P
Jej ale ty masz przyjazną kreskę (eh zauroczona ^^). Bardzo ładnie wychodzą ci dłonie, ale teraz kilka malutkich uwag jeśli nie masz mi tego za złe. Pierwszy rys - prawa ręka od łokcia do ramienia
coś jest nie tak ale nie umiem dokładnie tego wytłumaczyć. Myślę że ramię powinno być podniesione troszku w górę no i piersi takie niesmaczne, ale reszta genialna. Bardzo podoba mi się w tej postaci twarz jest bardzo przyciągająca i oczywiście mistrzowskie dłonie ^^. Według mnie najlepsza praca. Drugi rys- jest wszyściutko oki tylko właśnie ta nieszczęsna minka za bardzo wysunięta do przodu
. Trzeci rys- Oczy troszku za blisko siebie ( chyba że mam jakiś oczopląs albo już sama nie wiem ^^). Mimo to postać bardzo mi się podoba. No i ostatni czwarty rys- tu nie mam jakiś większych zastrzeżeń. Naprawdę Nekou nie wiedziałam że masz taki talent
rysuj dalej i wrzucaj jestem bardzo ciekawa czym nas jeszcze zaskoczysz ^^
Sawako napisał:
Jej ale ty masz przyjazną kreskę
(eh zauroczona ^^). Bardzo ładnie wychodzą ci dłonie, ale teraz kilka malutkich uwag jeśli nie masz mi tego za złe. Pierwszy rys - prawa ręka od łokcia do ramienia
coś jest nie tak ale nie umiem dokładnie tego wytłumaczyć. Myślę że ramię powinno być podniesione troszku w górę no i piersi takie niesmaczne, ale reszta genialna. Bardzo podoba mi się w tej postaci twarz jest bardzo przyciągająca i oczywiście mistrzowskie dłonie ^^. Według mnie najlepsza praca. Drugi rys- jest wszyściutko oki tylko właśnie ta nieszczęsna minka za bardzo wysunięta do przodu
. Trzeci rys- Oczy troszku za blisko siebie ( chyba że mam jakiś oczopląs albo już sama nie wiem ^^). Mimo to postać bardzo mi się podoba. No i ostatni czwarty rys- tu nie mam jakiś większych zastrzeżeń. Naprawdę Nekou nie wiedziałam że masz taki talent
rysuj dalej i wrzucaj jestem bardzo ciekawa czym nas jeszcze zaskoczysz ^^
dzięki za opinię ^^ tyle co mogę powiedzieć do biustu pierwszej babki.. ma być taki wielki XD aczkolwiek średnio wyszedł na rysunku :< xD
uaaa... naprawdę niezłe pracki, bardzo mi się podoba jak kolory dobierasz i w sumie takie pastelowe są...
widać niewielkie wpadki z anatomii, ale ja też to mam ;D a tak poza tym to naprawdę kawał dobrej roboty~! oby tak dalej~! a będziesz "wymiatać" ;D
ja to bym jeszcze troszkę popracowała nad cieniowaniem ;D bo tego mi troszkę brakuje...em...i nad ubrankami...tzn nie mówię że te są złe~! oh nie~! ale są takie...em... trochę "sztywne" ;DD chodzi mi że oprócz podst. załamań materiału np. przy łokciach, czy pod pachami nie ma nic...jakby były takie bardzo proste i ze sztywnego materiału... brak im trochę zwiewności ;3
tyle ode mnie ;D jak przesadziłam, to bij po głowie 8'D
will you play with me?
nie, nie, dzięki za rady na pewno skorzystam, spróbuję się poprawić ^^ ubrania są dla mnie trudne bardzo, nie dość, że nie umiem ich w ogóle projektować, to robienie realistycznie wyglądajacych fałd nie jest łatwe XD będe próbować ^^
wiesz co, ja robiłam tak, ze oglądałam fotki czy to piosenkarzy, aktorów czy nawet kadry mang i przyglądałam się jak się układają materiały, nawet idąc ulicą można zaobsertwowac takie rzeczy... czasem nadanie zwiewności łaszkowi, to kwestia podcieniowana odpowiednio niektórych "fałdek" na ubraniach i niekoniecznie musza być wczesniej wyrysowane cienkopisem ;D dobrze nałożony cień na ubranko to połowa sukcesu 8D (bynajmniej wg mnie )
will you play with me?
Zgadzam się z Baka_Deshi . Ja kiedyś robiłam cienie gdzie popadnie, nie patrzyłam na to czy światłocień ma być od przodu z lewej strony czy prawej. No i wychodziło takie cuś. Nawet takie prace wrzucałam na forum XD. Więc nie masz się czym przejmować, bo kiedy zaczyna się wchodzić w takie rzeczy człowiek się wkręca cały czas odczuwa impuls, że chce lepiej
. Póki co jestem zdumiona twoimi rysunkami ^^
Miharu i Yoite jako dziewczyny XD
przyznaję się bez bicia, że rysunek zrobiony na szybkiego i sie nie przyłożyłam do niego
Bardzo śliczne te pracki ^^ ta postać z czapką ma świetne oczy aż nie mogę się napatrzeć ^^, tylko mam nadzieję że ta czapka jest tak specjalnie zrobiona a nie że ona ma taka wielką głowę XD
Jak ja lubię twoją kreskę
tak, czapka już taka jest XD tzn Yoite taką ma
tutaj idąc za Waszą radą postanowiłam zrobić więcej cieniowania niż zwykle
no biust jest troszku nie tego, a i lewe oko ma większe niż prawe, a powinno być na odwrót, ale dobra tam nie słuchaj mnie XD. Praca ogólnie jest piękna, bardzo podobają mi się jej włosy^^.
a co z biustem jest nie tak? XD bo mi sie wydaje, że jest ok, ja już tak zawsze rysuje >.<" Sawako, jak powinien wyglądać wg Ciebie?
Prawy cyc jest spoko ale wydaję mi się że ten lewy to jej wyrasta z pod pachy XD. Ale może i nie mam racji no nie wiem po prostu tak mi się zdaję najlepiej jest zebrać więcej opinii na ten temat a wtedy jest dobrze wywnioskować co jest nie tak, albo co jest tak XD ^^. To tylko moje zdanie nie masz się czym przejmować, bo postać jest genialna