dziêkujê
to ju¿ takie niemangowe..
Jak zobaczy³am Micharu i Yoite to sie pop³aka³am ze smiechu ( w pozytywnym znaczeniu tego s³owa ) s± Kawaii <3 a ten kicius to jest podobny do jednego z moich kociaków
mój nowy OC
Kawaii <3 ¶wietne rysunki xDxD
dziêkujê ^^
Tak [atrzy³em patrzy³em i chyba nie ma siê o co czepn±æ Niez³e prace
o___o nie wierze XD
yay Nekou jak ja uwielbiam twoja kreskê XD. ¦liczna ta postaæ mam sentyment do postaci z niebieskimi w³osami XD. Jedna uwaga to tylko to ¿e na drugim rysie jest troszku za chuda no chyba ¿e taka mia³a byæ albo tak zawsze rysujesz to ok XD Eiichiro Oda te¿ rysuje kobiety tak szczup³e po prostu takie chyba lubi XD ^^. yay nie mogê siê napatrzeæ kolorków ¶wietnie ci idzie kolorowanie. No i jeszcze raz ta kreska ..... piêkna
dziêkujê
chcia³am potrenowaæ rysowanie chibi
£a³ fajne xDxD mi sie podoba xD
zadowolona z tego jestem aczkolwiek skopa³am kontury.. zawsze jak je poprawiam cienkopisem to wychodz± ko¶lawe -.-
cikawe jakby wyglada³ w twoim wykonaniu autoportret ale prac niez³e
Dam pare moich uwag, ale chodzi o szczegu³y:
-czo³o wydaje sie wysokie wiêc ja bym narysowa³a jej brwi wy¿ej od oczu, kiedy¶ jak uczy³am siê anatomi to przeczytaóam gdzie¶ ze przy du¿ych oczach brwi naturaln± si³± ¿eczy powinny byæ wyzej narysowane, zeby wygl±da³o naturalnie,
-krawêd¼ twarzy od strony drzew, miêdzy ko¶ci± policzkow± a brod± wysz³a troszkê kancioto, poci±gne³abym liniê bardziej g³adko,
-oko po tej samej stronie ma jakby gêstrze i grubsze rzêsy ni¿ te drugie, powinno byæ troszku inaczej, umiem to narysowaæ ale nie wyt³umaczyæ,
-ramie za szybko scie³a¶ pod koniec kartki i wyglada jak by by³o u do³u okr±g³e,
-szyja mi sie wydaje troszkê zad³uga.
Mozesz mnie potem udu¶iæ za ten komentarz ale ja chcê ci pomuc doszlifowaæ kreskê bo jest bardzo ³adna i widze ze zawsze sie starasz i dbasz o detale.
Mam jedno pytanie ?? CZYM KONTÓRUJESZ RYSUNKI ?? Bo cos mi te kontórki nie pasuj± do ca³okszta³tu, te na tle rysunku s± super ale te na samej postaci tak troszku nierówne i wychodz± kanty...
Dobra mozesz zacz±æ mnie du¶iæ ^^
Ps. Praca bardzo mi sie podoba
Ostatnio edytowany przez Yui-chan (2011-08-21 20:46:46)