Więc, zabawa będzie polegała na tym, że na podstawie rysopisu jakiejś postaci z anime lub (mangi) będziecie musieli zgadnąć kto to jest. Podajcie imię, nazwisko (jeśli ma) i anime (lub mangę) z której pochodzi
Uwaga,
To kobieta która opiekuje się świnką, ma krótkie, czarne włosy, specjalizuje się w technikach medycznych, do walki używa zatrutych igieł. O kim mowa??
A żeby było ciekawiej, kto pierwszy zgadnie otrzyma ode mnie 4 komki (tylko podać adres bloga!)
Chodzi o Shizune z Naruto, a mój blog to http://kraina-mangi.xx.pl
Ostatnio edytowany przez Animka (2007-09-19 06:33:46)
Nio, bardzo dobrze Szybka jesteś a komy już dodałam.
Następna zagadka:
To 13-letnia dziewczyna, nosi czarną sukienkę i czerwoną chustę, ma krótkie, blond włosy, jest duchowym medium oraz trenerką szamanów. O kim teraz myślę??
Pamiętajcie o nazwisku,a 4 komcie nadal obowiązują
Widaje mi się, że tym razem chodzi o Annę Kyōyama z Shaman King'a (jestem wdzięczna wikipedii z całego serca, bo szczerze mówiąc nie miałam bladego pojęcia jak ma na nazwisko).
to teraz moja kolej ;]
Anioł bez płci, blond włosy, jego imie znaczy po japonsku "bursztyn". Bardzo życzliwy i pomocny, lecz niestety fajtłapa ;P
Ja! Ja! Ja wiem! Znowu... chodzi o Kohaku z Wish'a!
Chodzi może o Ichigo Kurosaki z Bleach :>
Nudzi mnie się więc teraz zagadka ode mnie. Ekhem... chodzi tu o 15 letniego, białego (dosłownie) chłopaka z dość ciekawym make-up'em i zachowującego się gorzej jak trzylatek... No, kto zgadnie?
Myślisz może o Dio z 'Last Exile'? :>
No co ty nie powiesz :>
Moje będzie łatwe xD tak na rozgrzewkę xD
Człowiek, który nie mógł do końca stać się marionetką :>
Sasori... z "Naruto" to oczywiste! Danna?! Dlaczego nas opuściłeś?
Gratuluję mówiłam że to proste :P Danna musiałaś mi o tym przypomnieć?
Fajnie, że zabawa się rozkręca:) A i Vocalist OLO dopisz adres bloga (jak masz), bo za rozwiązanie MOJEJ zagadki daje 4 komy
Zagadka...
<---- To blond włosa dziewczyna z niebieskimi oczyma, jest kunoichi, straciła przyjaciółkę z powodu pewnego chłopca.... Kto to taki?