Wiêc, zabawa bêdzie polega³a na tym, ¿e na podstawie rysopisu jakiej¶ postaci z anime lub (mangi) bêdziecie musieli zgadn±æ kto to jest. Podajcie imiê, nazwisko (je¶li ma) i anime (lub mangê) z której pochodzi
Uwaga,
To kobieta która opiekuje siê ¶wink±, ma krótkie, czarne w³osy, specjalizuje siê w technikach medycznych, do walki u¿ywa zatrutych igie³. O kim mowa??
A ¿eby by³o ciekawiej, kto pierwszy zgadnie otrzyma ode mnie 4 komki (tylko podaæ adres bloga!)
Chodzi o Shizune z Naruto, a mój blog to http://kraina-mangi.xx.pl
Ostatnio edytowany przez Animka (2007-09-19 06:33:46)
Nio, bardzo dobrze Szybka jeste¶ a komy ju¿ doda³am.
Nastêpna zagadka:
To 13-letnia dziewczyna, nosi czarn± sukienkê i czerwon± chustê, ma krótkie, blond w³osy, jest duchowym medium oraz trenerk± szamanów. O kim teraz my¶lê??
Pamiêtajcie o nazwisku,a 4 komcie nadal obowi±zuj±
Widaje mi siê, ¿e tym razem chodzi o Annê Kyōyama z Shaman King'a (jestem wdziêczna wikipedii z ca³ego serca, bo szczerze mówi±c nie mia³am bladego pojêcia jak ma na nazwisko).
to teraz moja kolej ;]
Anio³ bez p³ci, blond w³osy, jego imie znaczy po japonsku "bursztyn". Bardzo ¿yczliwy i pomocny, lecz niestety fajt³apa ;P
Ja! Ja! Ja wiem! Znowu... chodzi o Kohaku z Wish'a!
Chodzi mo¿e o Ichigo Kurosaki z Bleach :>
Nudzi mnie siê wiêc teraz zagadka ode mnie. Ekhem... chodzi tu o 15 letniego, bia³ego (dos³ownie) ch³opaka z do¶æ ciekawym make-up'em i zachowuj±cego siê gorzej jak trzylatek... No, kto zgadnie?
My¶lisz mo¿e o Dio z 'Last Exile'? :>
No co ty nie powiesz :>
Moje bêdzie ³atwe xD tak na rozgrzewkê xD
Cz³owiek, który nie móg³ do koñca staæ siê marionetk± :>
Sasori... z "Naruto" to oczywiste! Danna?! Dlaczego nas opu¶ci³e¶?
Gratulujê mówi³am ¿e to proste :P Danna musia³a¶ mi o tym przypomnieæ?
Fajnie, ¿e zabawa siê rozkrêca:) A i Vocalist OLO dopisz adres bloga (jak masz), bo za rozwi±zanie MOJEJ zagadki daje 4 komy
Zagadka...
<---- To blond w³osa dziewczyna z niebieskimi oczyma, jest kunoichi, straci³a przyjació³kê z powodu pewnego ch³opca.... Kto to taki?