Dobra, jako, ¿e zabawy z tematyk± m&a s³abo funkcjonuj±, postanowi³am dodaæ jeszcze jeden, mo¿e dla tego bêdziecie bardziej ³askawi xD
Zabawa polega na podaniu charakterystycznego (lub trochê mniej xD) cytatu z jakiego¶ anime. Wszelkie przeciêtne wypowiedzi wykluczamy, bo bêdzie wtedy trudno i kolejn± zabawê szlag trafi xD
Je¶li chcecie, mo¿ecie podaæ bohatera, który jest autorem s³ów, ale nie musicie.
Ach, jeszcze jedno:
- je¿eli po 3 dniach nikt nie bêdzie potrafi³ zgadn±æ, z jakiego anime pochodzi cytat, osoba zadaj±ca zmienia cytat lub daje jak±¶ wiêksz± wskazówkê
- w przypadku, kiedy w ci±gu 2 dni osoba ta nie zmieni cytatu/nie poda wskazówki, ka¿dy inny user bêdzie móg³ zadaæ swoj± zagadkê
"Z powodu utraty spodni musia³em wycofaæ siê na dwa lata ze spo³eczeñstwa."
Nie, ten cytat pochodzi z innego anime ;]
Zupe³nie nie wiem z jakiego to anime... ALE! Z jakiego¶ powodu bardzo mi to pasuje na NHK lub Sayonara Zetsobou Sensei :P
To jest chyba w³a¶nie Sayonara Zetsubo Sensei XD, nie by³o to nawet wspomniane w pierwszym odcinku?
Nie kojarzê czego¶ takiego... ale kto wie...
Cytat pochodzi z krótkiego anime (ma mniej ni¿ 14 odcinków), wypowiada je kto¶ na kszta³t... informatyka, który podkre¶la, ¿e jest NEET'em.
Jeste¶my uratowani : D Oczywi¶cie, ¿e tak ^ ^
to kto¶ zadaje?
Proponujê, by zada³ ktokolwiek (nie chcê dwa razy pod rz±d zadawaæ zagadki) ;]
To mo¿e ja:
Cytat mo¿e nie jest znany, ale wied¼cie, ¿e samo Anime jest chyba najbardziej popularne ze wszystkich.
"Je¶li oberwiesz w ten sposób, nie wa¿ne, jaki jeste¶ twardy - masz przesrane."
~~SkoÂro nie mo¿na siê cofn±æ, trzeÂba znaÂle¼æ najÂlepÂszy sposób, by pój¶æ naprzód~~
Paulo Coelho
Brzmi jak z shonena, a je¶li najbardziej popularne to strzelam w Naruto.
W morde. Za ³atwe da³em. Zgad³a¶ : D Ale jestem ciekaw czy wiesz kto powiedzia³ ten cytat.
To jedziesz dalej.
~~SkoÂro nie mo¿na siê cofn±æ, trzeÂba znaÂle¼æ najÂlepÂszy sposób, by pój¶æ naprzód~~
Paulo Coelho
Wydaje mi siê, ¿e co¶ takiego mog³o wyj¶æ tylko z ust Naruto, ale mogê siê myliæ xD
"Mo¿e zrobiæ ci jak±¶ fryzurkê-Ebi?!"