Dobra, jako, że zabawy z tematyką m&a słabo funkcjonują, postanowiłam dodać jeszcze jeden, może dla tego będziecie bardziej łaskawi xD
Zabawa polega na podaniu charakterystycznego (lub trochę mniej xD) cytatu z jakiegoś anime. Wszelkie przeciętne wypowiedzi wykluczamy, bo będzie wtedy trudno i kolejną zabawę szlag trafi xD
Jeśli chcecie, możecie podać bohatera, który jest autorem słów, ale nie musicie.
Ach, jeszcze jedno:
- jeżeli po 3 dniach nikt nie będzie potrafił zgadnąć, z jakiego anime pochodzi cytat, osoba zadająca zmienia cytat lub daje jakąś większą wskazówkę
- w przypadku, kiedy w ciągu 2 dni osoba ta nie zmieni cytatu/nie poda wskazówki, każdy inny user będzie mógł zadać swoją zagadkę
"Z powodu utraty spodni musiałem wycofać się na dwa lata ze społeczeństwa."
Nie, ten cytat pochodzi z innego anime ;]
Zupełnie nie wiem z jakiego to anime... ALE! Z jakiegoś powodu bardzo mi to pasuje na NHK lub Sayonara Zetsobou Sensei :P
To jest chyba właśnie Sayonara Zetsubo Sensei XD, nie było to nawet wspomniane w pierwszym odcinku?
Nie kojarzę czegoś takiego... ale kto wie...
Cytat pochodzi z krótkiego anime (ma mniej niż 14 odcinków), wypowiada je ktoś na kształt... informatyka, który podkreśla, że jest NEET'em.
Jesteśmy uratowani : D Oczywiście, że tak ^ ^
to ktoś zadaje?
Proponuję, by zadał ktokolwiek (nie chcę dwa razy pod rząd zadawać zagadki) ;]
To może ja:
Cytat może nie jest znany, ale wiedźcie, że samo Anime jest chyba najbardziej popularne ze wszystkich.
"Jeśli oberwiesz w ten sposób, nie ważne, jaki jesteś twardy - masz przesrane."
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Brzmi jak z shonena, a jeśli najbardziej popularne to strzelam w Naruto.
W morde. Za łatwe dałem. Zgadłaś : D Ale jestem ciekaw czy wiesz kto powiedział ten cytat.
To jedziesz dalej.
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Wydaje mi się, że coś takiego mogło wyjść tylko z ust Naruto, ale mogę się mylić xD
"Może zrobić ci jakąś fryzurkę-Ebi?!"