Ja mam ich kilka Clare i Teresa z Claymore, Sasuke i Kakashi z Naruto, Ichigo i Rukia z Bleach, Motoko, Shinobu, Kaolla z Love Hina... jeszcze kilka bym wymieniła. a wasi ulubieńcy ??
No to po kolei... chłopcy (i dziewczyna) z Akatsuki (anime Naruto), ten ostatni anioł z Evangeliona, Zeluś i Xellos ze Slayers, Dio z Last Exile, Urumi Kanzaki z GTO... oj, dużo tego by było...
No to po pierwsze... SASORIIII! <3 Deidara, Itachi, dalej cała reszta Akatsuki, Kakashi, Jiraiya, Tsunade, Temari, Kiba, Shikamaru <-- z Naruto, Shuichi, Ryuichi, Yuki <-- Gravitation, Eikichi Onizuka, Urumi Kaznaki <-- GTO, L i Light oraz Ryuk ^^ <-- Death Note, Tsuzuki i Hisoka <-- Yami no matsuei, no i na razie na tym zakończę, bo tymczasowo nic więcej mi do głowy nie przychodzi :P
Ja też lubie kanzaki z Gto ale fajna też jest Tomoko Nomura
owszem, też fajna
Lubię jeszcze bohaterow z Bleach, Ouran High School i Peach girl
Więc moimi ulubionymi postaciami z anime są Deidara i Tobi z Naruto i Shuichi i Ryuichi z Gravitation.
Daisuke, Riku, Dark z DNA, Naruro, Tenten, Kakashi z Naruto, Kohaku, Ruhi & Hari z Wish
A ja z dziewczyn najbardziej lubię Hinatę :P, Tsunade i Temari oraz Nanę i Lucy xDD
Z facetów to Sasori, Neji ( brachu xDD ), Itachi, Deidara, Gai, Shikamaru i Haku ^^
Ostatnio edytowany przez Hinatka (2008-04-17 16:08:16)
Naruto --> Deidara, Sasori, Itachi, Shikamaru, Neji, Tobi, Sasuke, Gaara, Kankuro, Sai, Kakashi, Temari, Haku, Kiba, Tayuya, Iruka (wiem dużo. x3)
Legend --> Junoa
Bleach --> Renji, Ishida, Urahara
Death Note --> L, Matt, Raito
Miecz Nieśmiertelnego --> Anotsu, Manji
Yami no Matsuei --> Hisoka, Tsuzuki
Nie dziękuję - wszyscy bracia x3 Masamune, Hosui i Heichachi
Eden - Kenji, Eliah, Ennoah, Sophie
FMA - Ed, Roy (koń x3), Edziu, Roy, Howkey, Major Dynks x3, Gluttony, Riza, Al, Winry, Envy, 69
Hellsing _ Bernadotto, Integra, Seras, Alucard
GTO - Onizuka, Kanzaki
Samurai Champloo - Jin
DN Angel - Dark, Daisuke
Ergo Proxy - Re-l, Pino, Raul
Wolf's Rain - Kiba
Chobits - Hiromu, Minoru
Meago - Agi-Hackle, Gent, Meago
Ostatnio edytowany przez Mikayo (2008-04-06 08:23:12)
Wow... ale dużo...
Hehe... x3 Tak jakoś z każdej mangi czy anime ma się kogoś ulubionego. ^^
A i tak lista rośnie z biegiem czasu, bo co m luba a ktoś nowy się znajdzie. x3
Hehe... x3 Tak jakoś z każdej mangi czy anime ma się kogoś ulubionego. ^^
A i tak lista rośnie z biegiem czasu, bo co m lub a ktoś nowy się znajdzie. x3