Miko-chan za³o¿y³a podobny temat "Ukochana postaæ..." to praktycznie to samo, no ale tu mogê nadrobiæ tymi, których nie napisa³am.
Kahlan napisał:
Ciê¿ko wybraæ mi jedn±, gdy mam wielu faworytów z ró¿nych anime.
Light Kira Yagami i L lubiê ich za to, ¿e byli ciekawie wykreowani.
Hatake Kakashi z Naruto, jego po prostu nie da siê nie lubiæ.
Poza tym Zoro i Sanji z OP, w duecie s± najzabawniejsi. No i oczywi¶cie ¦P Ace, do teraz ubolewam nad jego ¶mierci±.
Lavi D.Gray Man, nie wiem czemu, ale nigdy go nie omija³am wymieniaj±c moich ulubionych bohaterów z anime.
I oczywi¶cie Bleach, Urahara, Shinji i Kenpachi, zawsze podoba³ mi siê ich sposób bycia i ich bezinteresowno¶æ, chocia¿ charakter Ken-chana to inna bajka
Co to innej bajki, to jest jeszcze Gin i jego boski lisi u¶miech :P
Na koniec zostawi³am sobie postaæ z mangi, a mianowicie Rei Kashino z Marsa, czêsto zdarza mi siê porównywaæ do niego ch³opaków z mojego otoczenia. Taki mój mangowy idea³.
Jeszcze bym dopisa³a do tej odpowiedzi Daisuke z DN Angel, jest milutki, uprzejmy, taki niewinny, ¿e czasem lepiej na niego popatrzeæ ni¿ na "twardzieli".
No i oczywi¶cie Akatsuki z Vampire Knight, chyba jedna z niewielu osób, któr± lubiê z tego anime.
Na koniec tam Nagoya Chiaki i Noin z KKJ.
Onizuka z GTO ; Soul, Maka,Black Star,Tsubaki z Soul Eater;Naruto i Sasuke z Naruto
ulubione postaci...?
Son Gohan (DBZ)
Accelerator (A Certain Magical Index/A Certain Scientific Railgun)
Mizushima Toru (Iris Zero)
Katsu Kaizo (Katte Ni Kaizo)
Wun suk/Ah-dol (Yureka/IDentity)
Tasha Godspell (Witch Hunter)
Dal Dal Choi (Girls of the Wild's)
Merry Nightmare (Yumekui Merry)
Lina Inverse (Slayers)
Alucard! z Hellsinga
Ling/Greed z FMA
Squalo z KHR
Byakuya z Bleach
Ulquiorra z Bleach
Julchen z APH
Grell Kuroshitsui
Sebastian Kuroshitsuji
Sporo jest tych postaci ^^. Nie napisze dlaczego akurat te.
Soul Eater: Soul Evans Eater, Maka Albarn.
Fairy Tail: Lucy Heartfilia, Natsu Dragneel, Gray Fullbuster, Happy.
Bleach: Ichigo Kurosaki, Orihime Inoue, Rukia Kuchiki, Toushiro Hitsugaya, Ulquiorra Cifer.
Naruto/Naruto Shippuuden: Sakura Haruno, Naruto Uzumaki, Kiba Inuzuka, Itachi Uchiha, Tobi - jak by³ taki ¶mieszny ha ha .
Shaman King: Horokeu Usui, Yoh Asakura, Anna Kyoyama.
D.Gray-man: Lenalee Lee, Allen Walker, Miranda, Lavi.
Ao no Exorcist: Rin Okumura.
Mirai Nikki: Yuno Gasai, Uryuu.
Another: Misaki Mei.
Jigoku Shoujo: Enma Ai, Ren.
School Days: Katsura Kotonoha.
FMA: Edward Elrick ^,^, Winry Rockbell.
Jak to dobrze, ¿e ja z tym nie mam problemów. Moja najulubieñsza i najukochañsza postaæ z anime/mangi to... Gintoki Sakata (Gintama) . Jak mo¿na nie lubiæ kogo¶ takiego jak on? Uzale¿niony od s³odyczy, mleka truskawkowego i Jumpa. Walczy ¶wietnie, tak jak te¿ d³ubie w nosie z niesamowitym wdziêkiem. Leniwy, dziecinny, ale powa¿ny (zazwyczaj), gdy sytuacja tego wymaga. Warto dodaæ, ¿e zrobi³ mistrzowski cosplay ostatecznej getsugi tenshou, czy choæby Sebastiana. Rzuca na lewo i prawo epickimi tekstami. I przede wszystkim - mimo, ¿e przeszed³ tak wiele w ¿yciu, to nie robi za emo, a cieszy siê ¿yciem.
Co tu wiêcej? Po prostu najlepsza postaæ, jak± stworzono. Za to nale¿± siê brawa i pok³ony dla Sorachiego.
Moi ulubieni to
Toshiro Hitsugaya i Rangiku Matsumoto z Bleach. (oh Toshiro )
Near z Death Note.
OSobi¶cie uwielbiam:
Heiwajima Shizuo ( Durarara )
Nuriko ( fushigi yuugi )
Shino Amakusa ( seitokai yakuindomo )
Kaoru i Hikaru Hitachiin ( Ouran High School host club)
Alucard ( Hellsing - manga )
Nobume napisał:
Jak to dobrze, ¿e ja z tym nie mam problemów. Moja najulubieñsza i najukochañsza postaæ z anime/mangi to... Gintoki Sakata (Gintama) . Jak mo¿na nie lubiæ kogo¶ takiego jak on? Uzale¿niony od s³odyczy, mleka truskawkowego i Jumpa. Walczy ¶wietnie, tak jak te¿ d³ubie w nosie z niesamowitym wdziêkiem. Leniwy, dziecinny, ale powa¿ny (zazwyczaj), gdy sytuacja tego wymaga. Warto dodaæ, ¿e zrobi³ mistrzowski cosplay ostatecznej getsugi tenshou, czy choæby Sebastiana. Rzuca na lewo i prawo epickimi tekstami. I przede wszystkim - mimo, ¿e przeszed³ tak wiele w ¿yciu, to nie robi za emo, a cieszy siê ¿yciem.
Co tu wiêcej? Po prostu najlepsza postaæ, jak± stworzono. Za to nale¿± siê brawa i pok³ony dla Sorachiego.
Gintoki! Ja te¿ go lubie, zawsze siê u¶mia³am przy nim, ehm no i lubie Kagurcie, niez³e ma odpa³y, ha ha ;p
Ostatnio edytowany przez kini-san (2012-12-13 15:30:35)
Kiedy¶ tu wymienia³am swoich ulubieñców, no ale wiadomo obejrza³am od tego czasu sporo serii to te¿ lista moich ulubieñców siê zmieni³a i zmienia siê nadal. Pozwolê sobie wrzuciæ linki do notek z mojego MAL'a.
http://myanimelist.net/blog.php?eid=709295 - women
http://myanimelist.net/blog.php?eid=709311 - man
Kolejno¶æ jest tak ¶rednio istotna.