Ech, Two Worlds le¿y u mnie i kurz zbiera, bo mi nie chce na laptopie chodziæ nie wiem czemu
No, ale ostatnio zaczê³am Kings Bounty - je¶li kto¶ lubi sagê Heroes to polecam
Ja chyba kojarzê, to taka strategia tak?
Heroes jest ¶wietne. Szczególnie 3. Zawsze kiedy nie mam w co graæ to wgrywam Heroee III i mam w co graæ przez jaki¶ miesi±æ dopóki nie kupiê sobie nowej gierki. T± grê po prostu nie da siê nie lubiæ. I nigdy siê nie znudzi.
~~SkoÂro nie mo¿na siê cofn±æ, trzeÂba znaÂle¼æ najÂlepÂszy sposób, by pój¶æ naprzód~~
Paulo Coelho
No teraz ju¿ chyba wiem o co chodzi. Gra³am i bardzo mi siê podoba³ choæ przyznajê siê bez bicia ¿e strategi nie trawiê, ale to jedyna jaka mnie wci±gne³a XD
ja gram nieraz w Mabinogi, gra w stylu anime, dopracowana we wszystkim oprócz w grafice. xD
Traktorek~ (Moderator)
Z Heroses najlepiej podoba³a mi siê trójka. w przeciwieñstwie do czwórki i pi±tki ma niesamowit± grywalno¶æ i jako¶ siê nie nudzi, a¿ mi siê normalnie zachcia³o zagraæ Tylko rozwalony napêd CD mi nieco plany krzy¿uje
Ja mam p³yty tak porysowane z Heroes III, ¿e musia³em ¶ci±gn±æ sobie neta. Nie mog³a siê normalnie wgraæ. To oznacza, ¿e bardzo d³ugo i du¿o w ni± gra³em.
Masz racjê Tractor. Ma najwiêksz± grywalno¶æ ze wszystkich. Osobi¶cie nie gra³em jeszcze w pi±tkê, ale ¿e IV by³o do kitu to my¶lê, ¿e ju¿ III nikt nie pobije. Ale s³ysza³em, ¿e V jest na podstawie III. To rokuje dla mnie pewne nadzieje.
~~SkoÂro nie mo¿na siê cofn±æ, trzeÂba znaÂle¼æ najÂlepÂszy sposób, by pój¶æ naprzód~~
Paulo Coelho
Traktorek~ (Moderator)
V nie by³o takie z³e ale mimo wszystko wolê III
Moja oryginalna p³yta tez nie wytrzyma³a próby czasu ale kiedy¶ zrobi³am kopiê zapasow±... no tylko i tak jej nie odpalê na kompie :'D
Heroes III rz±dz±! Moja ulubiona czê¶æ, mia³am do nich ze 100 dodatkowych map z neta, które niestety mi siê gdzie¶ wciê³y T.T A o IV to szkoda gadaæ... przekombinowali j±, ot co. Najgorzej jednak dobija³a mnie muzyka w nich, po 5 min mia³am ju¿ do¶æ
jak Herosy to tylko II a¿ siê cz³owiekowi ³ezka w oku krêci na sam± my¶l o powrocie do tego bajkowego ¶wiata
Obecnie katuje Valkyrie Profile 2: Silmeria, mimo ¿e moja ekipa ma dopiero 30+ lvl i g³ówny bohater to dziewczynka to i tak ju¿ mogê powiedzieæ ¿e to najlepsze Japoñskie RPG w jakie gra³em
gram w sims 2 xD
a ja nigdy nie zrozumiem fenomenu simsów :p :p :p Dla mnie tak± nud± wieje od za³o¿eñ i celów tej gry. We¼my chocia¿ by budowanie domu a co najgorsze jeszcze chodzenie do pracy jak by mi tego by³o ma³o w realnym ¶wiecie to i na kompie siê tym jeszcze dobijaæ :p :p :p
Simy s± dobre jako odskocznia, tak od czasu do czasu sobie Sima swojego pomordowaæ, bo na d³u¿sz± metê to cz³owiek przy tym usypia. W koñcu ile razy mo¿na kazaæ takiemu jednego dnia ¿reæ co¶ i chodziæ do kibla? xD
Ale sami przyznacie ¿e fajnie siê tych simów zabija xD Albo siê ich pali³o, albo zamyka³o w pomieszczeniach bez drzwi albo topi³o w basenie xD Kurcze a mo¿e to ze mn± jest co¶ nie tak... xD
Ja te¿ lubiê czasem w simsy pograæ. Mam ca³e miasto pe³ne postaci z anime xD szkoda, ¿e wiêkszo¶ci± nie gram... A co do spraw ¿arcia i ten teges to jest kod do 2: boolProp TestingCheatsEnabled true , dziêki temu mo¿na wszystko oprócz wystroju na maksa wzi±æ. Te¿ mo¿na charakter zmieniæ, zainteresowania, a kiedy siê robi rodzinkê i wci¶nie "N" to s± dodatkowe stroje . Tylko trzeba pamiêtaæ, ¿e kod dzia³a wtedy, kiedy wpisze siê go w okolicy (nie domu ani podczas robienia rodzinki)