Dementia napisał:
a na Totoro to koniecznie, ja sobie nie wyobrażam nie pójść...
Dementia a widzialaś Sąsiada ? Tyle co mogę przeczytać z recenzji, ale w takim razie jak myślisz, film ok dla 11sto latka ? Zastanawiam się właśnie nie chciałabym go na złą drogę sprowadzić A przy okazji niech ma gest od ciotki :P
Zresztą może Ty powiedziałabyś mi co może się nadawać dla takiego małego widza ? Ciekawa jestem czy dużo będzie takich "mini" fanów
ooooj, Mój sąsiad Totoro to wręcz idealny film dla dzieci właściwie cała niedziela jest stworzona dla młodszego pokolenia, bo pan Miyazaki jest po prostu mistrzem... epickie baśnie, dobro i zło... mówię Ci - zabierz go na cały dzień w niedzielę
w sobotę raczej bym go nie brała, bo to jednak dzień bardziej SF, bardziej dla starszych według mnie... Ty możesz sobie pooglądać ^^ sądzę, że Ci się spodoba
Dementia napisał:
w sobotę raczej bym go nie brała, bo to jednak dzień bardziej SF, bardziej dla starszych według mnie... Ty możesz sobie pooglądać ^^ sądzę, że Ci się spodoba
powinnam była liczy c siły na zamiary, po dzisiejszej pracy ledwo się ruszam, ale jutro malucha nie zawiodę !!
Powiedzcie jak Wasze wrażenia może nie z samych filmów, co z atrakcji ?
No ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona po tym weekendzie ^^ niesamowita atmosfera, bardzo rozrywkowa, sporo śmiechu, atrakcje się spisały, nie wiem, jak w pozostałych miejscach, ale znajomi mówili, że też super
A Tuś, jak u Ciebie? ^^ Mały zadowolony?
BLOOD+, Inuyasha, Fairy Tail, One Piece, Peace Maker Kurogane, Full Metal Alchemist
Cowboy bebop- świetne anime za samych bohaterów można się zauroczyć XD
One Piece- mimo całkiem oryginalnej kreski która nie każdemu przypada do gustu warto jest zerknąć na ten tytułXD
Full metalalchemist brotherhood - zarąbista fabuła, anime od samego początku do końca zaskakuje XD(aż chce się więcej oglądać)
Samurai champloo - świetny jest i tylko tyle mogę powiedzieć XD
Na sam początek starczy bo trochę tego dużoXD