Mam pytanko. Jakie anime byście polecali? Chodzi m głównie coś w klimatach "Shakugan no Shana" i "Chobit" , ale jakieś anime akcji też by się przydało, a nie chce szukać w ciemno.
Tak wogóle to witamy, a ja polecam Naruta i Bleacha, a także... jak chobits... hm... może ecchi jakieś? Love Hina? anime nie widziałam, ale manga ok
Animka napisał:
Tak wogóle to witamy, a ja polecam Naruta i Bleacha, a także... jak chobits... hm... może ecchi jakieś? Love Hina? anime nie widziałam, ale manga ok
Naruto i Bleach'a oczywiście czytam i oglądam.
Naruto, Vampire Knight, Ouran High sSchool Host Club, Fruits Basket, Clannad, Rosario Vampire, Bleach, Love Hina.. ogólnie mi się podobają te nowsze ^^
Opis wujka Google xD
Co może wydarzyć się, gdy Japonia zdecyduje się wystąpić z ONZ? Jakie mogą być skutki niebezpiecznych i supertajnych prac nad robotyzacją ludzkiego ciała? Jak może wyglądać japońska rzeczywistość w 2067 roku? O tym właśnie opowiada japońska superprodukcja 3D „Vexille”. Po 10 latach izolacji, Japonia niespodziewanie znów daje o sobie znać. Przedstawiciel największej japońskiej korporacji organizuje w prywatnej posiadłości w USA, spotkanie przedstawicieli najbogatszych państw świata. Amerykańska
...
armia dostaje jednak ostrzeżenie o zbliżającym się niebezpieczeństwie i jej dowództwo postanawia wysłać do Japonii swój zrobotyzowany oddział specjalny SWORD. To co jego żołnierze zastaną na miejscu, przerasta ich najśmielsze wyobrażenia…
Jak obejrzysz to napisz, czy warto po to sięgnąć, bo sama zrobiłam się ciekawa
nooo, brzmi nieźle
oczywiście dam znać chociaż dopiero 25.09 będę to oglądać w kinie ale obiecuję zdać relację
w ogóle jeden dzień przeglądu będzie dla mnie nowością, bo ani jednego filmu nie widziałam... drugi dzień to klasyka Miyazakiego więc sama przyjemność
wiesz to jest w 10 miastach... tutaj jest więcej info: tutaj [sorry za link do innego forum] no i na stronach poszczególnych kin są informacje
ogólnie: Warszawa - Złote Tarasy, Poznań Stary Browar, Kraków, Wrocław Pasaż, Gdańsk, Gdynia , Bydgoszcz, Szczecin, Zabrze i Łódź 25-26.09. wjazd 60 zeta lub 12 za pojedynczy film