...nie zadawać się z Zetsu ale ten po skończonym posiłku powiedział:
- Ale się nażarłem. No a teraz mam dla ciebie prezent. Taki żeby powspominać stare czasy
- Ooooo.... co to?.....
... Zetsu wyciągnął małe pudełko, które podał Liderkowi. Ten zaczął go oglądać ze wszystkich stron zanim go otworzył. W środku było promocyjne opakowanie stu par kolczyków w cenie dwustu. Liderek spojrzał wzruszony na swojego towarzysza...
...-Obrabowałeś dla mnie tego jubilera za progiem?
- Nie.... tego obok-_-
- Dzięęęęęęękuuujęęę co <chlip>- Liderek cały we łzach utonął w rękach Zetsu i poczuł że ma coś pod pelerynką nie niewodką
- A to co?
-.....
- Pokaż <^o^>
- .......... nie......
- Co?! siadaj
- co?tu?
- Tak siadaj
- -_-" ja już się nie chce w to bawić. Było fajne jak mieliśmy po 3 lata -_-......
Ostatnio edytowany przez Gento (2011-01-03 18:17:21)
... SIADAJ!!!
- Przepraszam państwa, ale widzę, że panowie mają problem - usłyszeli Liderek i Zetsu za swoimi plecami.
Odwrócili się, by zobaczyć uśmiechniętego Chajzera z Vizirem w ręku...
....- yy jestem pewnego rodzaju od spraw paranormalnych, czyli wasze problemy -_-
- Ktoś ty? Nie widzisz że nam przeszkadzasz? Ale skoro już tu musisz być to bawisz się z nami
- Chyba żartu....
- SIADAJ!!!!!!!!! ALBO CI SKOPIĘ TYŁEK!!!!
Chajzer usiadł ale po chwili postanowił wstać, co skończyło się bitką. Zetsu po cichaczu wymknął się z rąk obu gości i.....
Ostatnio edytowany przez Gento (2011-01-05 16:13:12)
... natychmiast wpadł na nucącego sobie pod nosem Tobiego.
- Tobi?! - wykrzyknął zdziwiony Lider na chwilę przerywając masakrownie Chajzera. - Myślałem, że zeżarły cię teletubisie!
- Tobi is a good boy, Tobi nie mógł zostawić Wujka Peina samego! - wykrzyknął maskmen tuląc się do Liderka.
...
.....- Co ty robisz baranie?!- Liderek odepchnął z pogardą Tobi'ego otrzepując następnie swoje ubranie
- Tobi is a good boy, Tobi nic nie zrobić mistrzowi bo Tobi jest good boy i nic Tobi nie zrobić nigdy mistrzowi Peinowi
- 0.0
........
... - Chyba się zaciął - stwierdził Zetsu wpatrując się w powtarzającego to samo jak papuga Tobiego. - Trzeba go zresetować.
- O.O Niby jak?
- A tak...
- Zetsu wziął do ręki ogromną siekierę i namierzył nią prosto w Tobi'ego który cały czas powtarzał "Tobi is a good boy". Siekierowiec już się zamachnął ale przerwał mu Liderek
-Cze4kaj chwilę! Zrobię wam upamiętniające zdjęcie- podbiegł szybko do miejsca w którym miał dobre światło i dał zgodę na rozpoczęcie akcji......
... Zetsu zrobił potężny zamach, ale kiedy siekiera znalazła się tuż nad jego głową, nagle ostrze ześlizgnęło się z trzonka i walnęło roślinkę prosto w łeb.
- Aaa! - rozdarł się Zetsu masując głowę, a później znowu zaczął wrzeszczeć.
To Liderek oślepił go fleszem z aparatu...
.......- Sorry . No ej! Nie kazałem wam się zakrywać! Jeszcze raz i tym razem ładnie proszę!
- Echh przesrana robota- Zetsu znowu ustawił się pozycją gotową do ataku.......
... ale tym razem to Tobi spowodował zamieszanie.
- Tobi chcieć ciastko - powiedział głosem pięciolatka.
- Co? - zaskoczony Zetsu upuścił sobie siekierę na stopę. - Au!!! - krzyknął skacząc na jednej nodze.
- Czy moglibyście się nie ruszać CHOĆ PRZEZ CHWILĘ! - wrzasnął Liderek, który na darmo wypstrykał całą kliszę.
- Tobi chcieć ciastko - powtórzył Tobi...
...- Kurrr gdzie tu są te Tubisiowe smarki!?- Liderek zaczął chodzić po pomieszczeniu i rozglądać się za Teletubisiowym przysmakiem
- AAA!!! krew TT^TT! ratunku TT^TT- Zetsu skakał na jednej nodze i w końcu wpadł na wystawający megafon i przewrócił się na ziemie
Nagle to coś ożyło i zaczęło wyliczankę .......
... WPADŁA BOMBA DO PIWNICY NAPISAŁA NA TABLICY S.O.S. GŁUPI PIES TU GO NIE MA A TU JEST!!! - rozległo się z megafonu, po czym...
.... ten megafon zaczął czarować i wszyscy zaczęli tańczyć. Nie był to jednak hip hop i inne lecz taniec towarzyski. Liderek tańczył z Tobim a z Zetsu zatańczyła wielka pizza pepperoni. Zetsu oczarowany nią wczuł się w taniec tak, że dostali miano najlepszej pary roku. Liderek, tańcząc z Tobim, poczuł że nie wytrzyma ich bliskości. Jako złowieszczy plan za to że musi z nim tańczyć, postanowił puścić na niego pawia.......