jednak wygl±daj± jakby by³y za d³ugie.. co nie jest fajne
No mo¿e trochê przedobrzy³am... ale taki ju¿ mam pokrêtny gust, ¿e mi siê takie dziwactwa podobaj±
Widaæ jest to po prostu kwestia gustu.
Dobra, skoro nie uda³o mi siê uzyskaæ opinii na temat bloga, to mo¿e chocia¿ kto¶ siê wypowie na temat u¿ytej tam grafiki. Ostrzegam, poza pierwszymi wizerunkami postaci, przedstawione tu ilustracje powstawa³y na szybko, powiedzia³abym te¿, ¿e momentami od niechcenia (dlatego s± to tylko szkice... niby mog³abym t³umaczyæ to jak±¶ wyduman± konwencj±, ale prawda jest taka, ¿e ze szkicem chodzi szybciej i powstaj± mniejsze odstêpy miêdzy notkami)
Co do trzech pierwszych to to co ostatnio - poszarpany lineart i za du¿o wody xD A tym samym za ma³o kontrastu ^^ Chocia¿ w rysunku drugim wyglada to troche lepiej ^^ To co jeszcze zauwazy³em to to ze za wysoko rysujesz uszy. I rysuj wieksze cycki bo czasem mam w±tpliwo¶cie kto jest kobiet± a kto facetem xDD Ale to juz taka osobista sugestia
Lineart poszarpa³ siê niestety usuwaniu t³a...
Z tymi cyckami... nie za bardzo wiem, co z nimi zrobiæ, poniewa¿ na ¿adnej z umieszczonych tu przeze mnie prac nie pojawi³a siê kobieta xD Wiem, ¿e przeginam z feminizowaniem swoich bohaterów... Po prostu lubiê homo-niewiadomo xD
Ja co do rysunków nie mam zastrze¿eñ bo z tego co pamiêtam to masz taki styl rysowania Bardzo s³odko wygl±da postaæ na rysunku nr2 , taki kawaii bishounen (jako¶ tak siê to pisa³o?) z niego xD a te szkice s± fajne xD zawsze najciekawiej wygl±da co¶ narysowanego od niechcenia lub na szybko ;)bardzo fajne arty
Dziêki, co do nr 2, to w³a¶nie taki by³ zamys³, szczerze mówi±c mia³ byæ taki z lekka shotowaty
Dziêki ^^ Czu³am, ¿e ta "konwencja" to dobry pomys³
Super najbardziej mi sie podoba ten ostatni rysunek Chocia¿ jak na niego patrze to te¿ mam ochotê p³akaæ >.<
Wielkie dziêki i naprawdê? (taka ciekawostka, po narysowaniu musia³am siê upewniæ, czy w opowiadaniu te¿ siê pop³aka³ i czy aby nie bêdê musia³a ³ez wycieraæ xD)