słuchaj ja nie wybrzydzam... U___U jakbym wybrzydzała to równie dobrze mogłabym opuścić forum, poza tym, starałam się poradzić coś żeby od razu Sokryo mógł pracopwać nad tym, co mu nie idzie, niż ma brnąć w to, bo później gorzej mu bedzie..
wiem to po sobie D8
widocznie wg ciebie Aiko, lepiej siedzieć cicho i słodzić... poza tym nie powiedziałam, ze art jest do niczego, powiedziałam, nad czym wg mnie naleza łoby popracować...
ale widocznie na tym forum lepiej siedzieć cicho i nie m ówić nic, niż napisać konstruktywną opinię ^^
will you play with me?
Ale to on będzie brnął nie ty >.<
słodzić ?
dla Ciebie wyrażanie swojej opinii to słodzenie ?
nikomu w życiu nie słodzę bo z reguły jestem wredna, a ty dajesz mu lekcje jak bys była drugim vinci,rembrantem, albo rafaelem. Wpienia mnie takie zachowanie, bo to że najpewniej w takim rysowaniu mogła pomuc Ci szkołą plastyczna czy tym podobne to nie twoja zasługa.
Nie mam zamiaru się kłócić ale WYRAZIŁAM SWOJĄ OPINIĘ ! widać nie mogłąbyś siępogodzicz krytyką,bo gdyby każdy mówił że twoje rysunki są beznadziejne nie byłoby Ci miło.
Opuszczaj jak chcesz mi to zbytnio nie przeszkadza ani tęsknic również nie będę.
Po prostu nie rozumiem twoich tak długich wypowiedzi, jak byś pozeżerała wszystkie mózgi a świetna to ty nie jesteś.
Wybacz Soku nie chce Ci tu spamować, to tyle z mojej strony
Ostatnio edytowany przez Aiko-Chan (2011-10-06 13:53:56)
Proszę o spokój, miłe panie... Baka_Deshi wyraziła swoją opinię, Aiko-chan też, darujmy sobie ocenianie nawzajem naszych opinii, bo nam wkrótce wyjdzie jakaś wojna (o ile z tej sprzd lat między Daichim a Nijim Hyuugą można się było pośmiać; zainteresowanych odsyłam do wątku sharingan vs byakugan, czy jakoś tak...; ale z tej mogłoby wyniknąć coś naprawdę nieprzyjemnego, a tego nie chcemy, prawda? ) Chociaż w pewnym stopniu zgadzam się z Baka_Deshi, bo zauważyłam pewną tendencję na forum (nie wiem czy celową czy nie), że dość średnie rysunki zaczynają być wynoszone do rangi dzieła sztuki, co ani niczego nie wnosi, ani nie pomaga w żaden sposób rysownikowi.
Też przepraszam Sokuryo za ten offtop
Animka ma rację, koniec tematu i Baka_Deshi nic do Ciebie nie mam po prostu tak wyszło.
Prace średnie? jeśli cos mi sie podoba to to pisze jeśli nie to nie, wydaje mi sie to być prostą zasadą
oczywiscie czasem jak coś mi się nie podoba to zwracam uwagę np na ręce i ogólnie na proporcje ( jak właśnie w przypadku Soku ) btw nie będę sie tłumaczyć i tyle
Chodzi mi o komentarze do prac (często po prostu przerysowanych) typu "cudne!" "prześliczne" One, według mnie, po prostu nic nie wnoszą.
Ah już druga kłótnia w temacie z moimi rysami eh... Co tu powiedzieć. Dla mnie KAŻDY komentarz jest wazny i wierze że KAŻDY jest szczery Oczywiście te które przedstawiają lepsze strony moich rysunków bardzo mnie cieszą cieszą ^^ Również bardzo wazne dla mnie jest że ktoś od czasu do czasu wygarnie mi wszystkie błedy ^^ Dzięki Baka za tutki ;D I nie kłóccie sie bo to nie ma sensu. Pamietajmy ze każdy ma prawo do własnego zdania ;D
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-10-06 15:41:24)
wypraszam sobie, ja się z nikim nie kłóciłam, bo to w sumie Aiko mnie się czepnęła a nie ja... nie mniej koniec w temacie >___<
i raczej już nie wypowiem się pod jakąkolwiek pracą jakiejkolwiek osoby >_< boi widzimy jak to się kończy...
niemniej Sokuryo, cieszę się, ze tutki, chociaż trochę się przydały i zachęcam do szukania takowych na dA, sporo te z daje czytanie mang, przeglądanie ich nawet i analizowanie jak układa się ciało ubreania etc... to pomaga, nie w jakiś znaczacy sposób ale zawsze ;3
Ostatnio edytowany przez Baka_Deshi (2011-10-06 16:23:56)
will you play with me?
Jak to nie bedzież komentowała chlip chlip To chociaz na DA nogła bys mi od czasu do czasu coś napisać skoro nie chcesz tutaj xD
http://sokuryo.deviantart.com/ to món profil xD
wybacz, ale nie chcę żeby za jkilka dni znowu ktoś się czepnął że wybrzydzam, mimo, ze chcem tylko pomóc ((
a na dA chętnie zajrzę, od razuu watcha dam żebym nic nie przegapiła ;D
will you play with me?
ja się nie czepialam a to że tym że tu jesteśn=,nikomu nie robisz łaski,chcesz to idź nie trzymam Cię ale nie myśl że tu na forum jesteś bóg wie kim
Ostatni obrazek naprawdę misię podoba!
Tylko cuś z nóżkami nie tak... Jakoś tak odnoszę wrażenie, iż temu człowieczkowi od pasa w dół chce się siku, a od pasa w górę biegnie zrozpaczony do toalety xD
Wybaczcie mojej chorej wyobraźni... ^^
Deshi, no weeeź... Jak chcesz komentować i wygarniać wszystkie błędy na wierzch, to zapraszam do mnie, bo ja wręcz tego OCZEKUJĘ. Od wszystkich. Po to właściwie pokazuje się swoje prace (w każdym razie ja pokazuję) żeby usłyszeć miłe, jak i krytyczne słowa.
ja nie eytykałam błędów, ale chciałam pomóc, no nic, jak masz dA, to wyślij mi linka na pw i mogę tam komentować ;*
will you play with me?
tu również możesz komentować ale po prostu wkurzył mnie tamten komentarz
skończyłam z tym tematem.
will you play with me?