....-NIEEEEE!!!-wydarł się Naru zdejmując opaskę z głowy-jak mogłeś podły gównojadzie?! A kupiłem najdroższy materiał, wydałem całą wypłatę Hinaty na ten wyrób. Byłem w nim na jasnej Górze a ty go zniszczyłeś!!!!! Nie daruję!!!!!!!!
W tym czasie Hinata gotowała kolację tym razem bez Widoku Orochimaru, razem z nią był shinigami który starał się przypodobać żonie zrozpaczonego ninja który chciał zaatakować czarnoksiężnika ale w tej chwili przeszkodził mu kant o który porwał swoją pelerynkę.....
.... - NIEE!!!!! - rozdarł się jeszcze bardziej rozpaczliwie Naru. - Moja nowa super wyczesana pelerynka!!!! Od świętego Kappy!!! Co to jakieś fatum czy co?!!! - krzyczał, a siła jego wrzasku rozwaliła najbliższe budynki.
- Już po tobie ty @$^%&$Q$!!!!!
" Jak to mozliwe, że moje zaklęcie nie zadziałała? - panikował Voldemort. - Harry musiał poznać nowe zaklęcie obronne. No nic spróbuję go ...
....-unieruchomić i wywalić po za naszą galaktykę muahahahahahahahahaahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!"
- Ty świnio!!!!!!-zaczął się drzeć Naru
- Tylko spróbuje......-chciał krzyknąć czarnoksiężnik ale Naruto mu przeszkodził
- Ty zasrany kancie moja pelerynka- zaczął kopać kant o który rozdarł sobie ciuszek....
... Voldemort -> GLEBA
Naru tymczasem zrobił rasengana i rozwalił złośliwy kant, a także wszystko dookoła niego w promieniu metra.
- O kurde - Voldkowi opadła szczena. - Chyba nie mam dużych szans - wymamrotał i zaczął się powolutku wycofywać.
Jakby się ktoś pytał, to wcale nie uciekał, tylko atakował w przeciwnym kierunku xD
Naruciak, rozwaliwszy kant...
... zapomniał o czarodzieju (on wyczuwa tylko niebezpieczną energię) i zaczął rozmyślać dlaczego ma zakreskowaną opaskę. Voldemord szybciutko uciekł od Naru na 100 metrów i przeszedł dalszą drogę spacerkiem ale coś go w trakcie jego spokojnego fiukania zjadło. Naruto chciał naprawić opaskę rasenganem ale gdy już wykonał to co chciał nie znalazł po niej niczego co mogłoby ją przypominać
-Echh i znowu mam zachrzaniać do Sakury po nowy? Chyba że ukradnę Ten Ten jej zieloną opaskę, różowy imidż mi si po 2 latach znudził- i wyruszył w dalszą drogę.....
... do domu Ten Ten żeby gwizdnąć jej opaskę. Po cichutku więc zakradł się, wróć! Naru oczywiście nie zawracając sobie głowy czymś tak niedorzecznym jak dyskrecja, z buta wywalił drzwi od domu i wszedł do środka. Na schodach wpadł jednak na...
...Nieji'ego który wracał z zakupów i oczywiście zaczął tę samą gadkę jak zawsze
-Ej zobacz co se kupiłem taki zarąbisty pasek i taka zarąbistą bluzkę zobacz fajne nie i jeszcze taki......
- A masz taką zieloną opaskę " Jestem Ninja"?
- yyy czekaj......
... Neji zaczął grzebać w bezdennej torbie.
- To nie, to nie i to też nie... - mruczał do siebie wyrzucając z niej różne rzeczy. - O!
- Znalazłeś? - spytał z nadzieją Naru.
- Nie, zobacz jaki zarąbisty moher sobie kupiłem!
- Co ty mnie z jakimś moherem wyjeżdżasz! - zdenerwował się Naruciak. - Pod pałac prezydencki sie wybierasz czy jak?! Nie masz po co, krzyża już nie ma!
Obrażony Neji wrócił do poszukiwań...
...i znalazł pewną rzecz którą zaczął miętosić ale że Naru był z tą rzeczą bardzo związany to schował to z powrotem do torby i zaczął dalej szukać opaski. Po kilku godzinach poszukiwań Neji nadal przeszukiwał torbę i nawet już obaj zapomnieli czego szukali
- O!
-Co?!- powiedział Naruto patrząc co Hyuga wyciągnął
- Mam mentoski miętowe-
- ........
... - JA NORMALNIE WYJDĘ Z SIEBIE I STANĘ OBOK!! ILEŚ TY TEGO BADZIEWIA PONAKUPYWAŁ!! CZŁOWIEKU, TO NIE JEST NORMALNE!!! FACET POWINIEN BRZYDZIĆ SIĘ ZAKUPAMI, A NIE LATAĆ PO SKLEPACH JAK JAKAŚ GALERJANKA!!
Wkurzony Neji chciał przywalić Naruciakowi, ale przeszkodziła mu Ten Ten, która z hukiem wypadła z pokoju obok, ubrana w...
.... Biało-różowy t-shirt, krótką do prawie kolan spódnicę z napisem "J am a hero!", butkami do kolan o kolorze białym i różowym spodem, czapeczkę różową i zieloną opaskę na czole
- Cześć lu.....- w tej chwili przebiegł szybko obok niej Naru który zamiast opaski ukradł jej czapeczkę.......
... wyleciał z domu i pędem puścił się do własnej chałupy. W połowie drogi założył sobie czapeczkę i z tryumfalnym uśmiechem wrócił do swojego domku w którym...
... nadal panował haos. Kriowżercze rekiny porwały shinigami po czym jego grupa doznała ataku i wszyscy rozpoczeli bitwę o szczątki przyjaciela. Hinata nie mogła dokończyc jedzenia bo cały czas siedmioro krasnoludków opróżniało jej ganek a Orochimaru.....
... rozłożył sobie rurę w salonie i zaczął ćwiczyć nowy numer. Naruto poczuł jak burczy mu w brzuchu. Nie zauważając całego zamieszania, jak gdyby nigdy nic wparował do kuchni z okrzykiem...
...- RAMENNNN!!!!.....- ale po tym zamilkł na chwilę widząc jak krasnoludki jedzą z rąk Hinaty i to jeszcze jego ramen- AAAAAAAA!!!! KTO ŚMIE RUSZAĆ MI MOJE PAPU TT.TT?!
- Yyyy ale to Henio
- Ta jasne a ty to co masz na twarzy?
- Ja?
- Nie hipopotam !
- Sam żeś hipopotam
- CO?!
- .....T^T... jajco
W tej chwili Naru widząc że Hinata skończyła robić obiad i po cichaczu udał się aby coś przekąsić .....