To tez bardzo ³atwa zabawa. Ja zaczynam historyjkê, a Wy dopisujecie dalej swoje zmy¶lone w±tki. Ta zaczyna siê od Naruto ale moze te¿ zachaczyæ o inne anime/mangi które znamy i lubimy. (
Wiec zaczynamy :
Naruto szed³ sobie lasem, i nagleee....
(teraz Wasza kolej ^^)
... z za krzaków wyskoczy³a Hinata krzycz±c:
-Naruto-kun! Naruto-kun!
-Hi... Hinata?! Co ty tu robisz?!-Uzumaki nie spodziewa³ siê, ¿e zobaczy Hinatê w najbli¿szym czasie, gdy¿ dru¿yna 8 wybra³a siê na misjê do kraju wiatru
-Naruto-kun! Jest problem...
... Kiba nie mo¿e otworzyæ s³oiku z d¿emem truskawkowym! Wiêc przysz³am tu do ciebie prosiæ o pomoc!
Wtedy Naruto...
...usiad³ ni z tego ni z owego i zacz±³ intensywnie my¶leæ...
"Je¿eli to ja otworzê ten s³oik to wszyscy zobacz±, ¿e to JA - Uzumaki Naruto - jestem najwiêkszym ninja w wiosce! A co je¶li nie dam rady? Zbla¼niê siê, a wtedy wszyscy znowu bêd± mnie uwa¿aæ za nieudacznika!"
Od tego my¶lenia Naruta rozbola³a glowa. Po naprawdê d³uuugiej chwili zastanowienia wsta³ i powiedzia³...
... to ja bêdê tym wszechmocnym który otworzy ten s³oik!!! xDDDDDD
Naruto pobieg³ czym prêdzej za Hinat± i wyrwa³ s³oik Kibie. Wzi±³ go i si³owa³ sie, mêczy³, a¿ siê ca³y spoci³. Wtedy nagle sie potkn±³ ii....
... pot³uk³ s³oiczek! Kiba wrzasn±³:
-OMG! Narut zabi³ sloiczek! A jutro mia³y byæ jego imeniny!...
-Oj przepraszam bardzo! Gdybym wiedzial, ¿e jutro ma imieniny, to bym by³ ostro¿niejszy .... - t³umaczy³ sie Naruto, a w tej samej chwili...
tu¿ przed nosem przebieg³ im Gaara
-Hej, a co yu robi Gaara?-spyta³ siê Narut
Nagle s³ychaæ, ¿e kto¶ krzyczy...
.. z krzaków wypad³a Sakura i wrzeszcza³a na ca³y g³os.
-Co sie sta³o, Sakurcia? - spyta³ zatroskany Naruto, a Sakura....
...i powiedzia³:
-Ale... Sakura-chan ja nie... ja naprawdê nie chcia³em go skrzywdziæ... to... to by³ wypadek!
-Taki kit to se Hinacie wciskaj!-krzyknê³a ró¿owow³osa po czym walnê³a Narucisza w ³eb (znowu) i se posz³a...
-Naruto-kun! ¯yjesz?-pisnê³a Hinata
-Chyba nie... Mogê go daæ robakom na po¿arcie? -spyta³ siê Shino na co Hinata...
...o ma³o nie wybuch³a p³aczem
-Shino-kun! Nie rób tego! Mo¿e uda siê go jako¶ uratowaaaaaæ!
-Hmph - odburn±³ Shino i odszed³.
Wtedy Naruto ockn±³ siê i zacz±³ rozgl±daæ siê wokó³ siebie.
-Gdzie ja jestem? Kim ty jeste¶? Kim JA jestem? O_O
- D8 Naruto-kun.... ty nic nie pamiêtasz? O_O - Hinata by³a w szku, ale wtem... *evil mode on* w g³ówce nie¶mia³ej Hinatki zacz±³ roiæ siê szatañski plan... ]:->
Kiba spojrza³ na kole¿ankê. Przerazi³ siê. Nie zna³ Hinaty od tej strony...
"Co ona chce zrobiæ?"-pomy¶la³
-Hi... Hinata? Co... co ty...