Naprawde widaæ który mangaka ma wielkiego pomys³a i go ci±gnie do wieczno¶ci, a który ma skromny niezbyd rozbudowany ale fajny pomy¶lunek. Spójrzmy na mange Wolfs Rain - 2 tomy. A teraz spójrzmy na Inuyashe - 50 tomów!!!!! :zdziwiony: - a autorka w Japoni dalej tworzy nastêpne xDDDDD
Oprucz tego Naruto te¿ ma mnóstwo tomików - nie pamietam ile dok³adnie.. przypomnicie mi? ^^
haha to Inuyasha ma wiêcej i jeszcze sie tworzy!!! :P
xDDDDDDDDD
Naruto te¿ siê tworzy... nigdy nic nie wiadomo
Ino_Yamanaka napisał:
Racja
Racja, racja i oby siê jak najd³u¿ej to ci±gnê³o Kisiel jest nie¶miertelny i ma niewyczerpana ilo¶æ pomys³ów, wiêc jestem ¶wiêcie przekonana, ¿e bêdê wnukom na dobranoc czytaæ najnowsze tomy Naruto xD
No ma... ale ostatnio Kishi ma coraz dziwniejsze pomys³y... we¼my na przyk³ad nowy imid¿ twojego tatusia
Animka napisał:
No ma... ale ostatnio Kishi ma coraz dziwniejsze pomys³y... we¼my na przyk³ad nowy imid¿ twojego tatusia
Oj Animko moja najdro¿sza nie czepiaj siê :P Mój tatu¶ (Pein) poprostu nadu¿ywa³ alkoholu i widzisz co wódka robi z cz³owiekiem Moment... a mo¿e to Kisiel czego¶ siê napi³ :> za du¿o sake? xD
A jeszcze takie moje pytanie... ile tomów to tak w ogóle 'du¿o'? Bo jak na mój gust to jest raczej pojêcie wzglêdne :P dla jednego du¿o to mo¿e byæ ju¿ 10 tomów a dla innego dopiero 30
naprawde duzo to chyba tyle ile sie najwiecej tworzy/stworzy³o czyli na t± chwile to bedzie jak dla mnie Inuyasha bo ma a¿ 50 ju¿ tomów :P
Neko228 napisał:
naprawde duzo to chyba tyle ile sie najwiecej tworzy/stworzy³o czyli na t± chwile to bedzie jak dla mnie Inuyasha bo ma a¿ 50 ju¿ tomów :P
Dobra ale to ju¿ jest kliniczny przypadek xD To muszê szukaæ czego¶ powy¿ej 50 tomów? hehe :P chyba jednak zw±tpiê w swoje mo¿liwo¶ci xD pozostajê wierna Naruto, Death Note i Gravitation xD Czyli z moich typów to tylko Narucisz ma 'du¿o' tomów
Hmm... Naruto ma ³±cznie [razem z Shippudenem] 397 chapterów. [ na chwilê obecn± ]
No to pomy¶lmy ile mo¿e mieæ tomików... Skoro na jeden przypada oko³o 10. ^^
Nie do wiary jaka Polska jest opó¼niona... JPF wyda³ chyba na razie tylko 24 [mogê siê myliæ].
Ostatnio edytowany przez Mikayo (2008-04-12 20:25:12)
Ja ca³o¶ci mangi mam oko³o 85 tomików (ró¿ne serie ,ale nie chce m siê ich wypisywaæ :P)
85!!! WOW! Jestem pod wra¿eniem...
Dziêki. Jestem czubkiem je¶li chodzi o mangi. Mam równie¿ parê albumów "Naruto" i 1 Chobits'a