czyli, anime którego nie trzeba nikomu przedstawiać
jetixowe, bo jetixowe, ale wyjątkowe.
Mam do niego sentyment - moja pierwsza świadoma anim'owa przygoda.
Wasze ulubione postaci? nadzieje dotyczące III serii? ( praktycznie rzecz biorąc II. ale to tam)
jOŁ ~.┼
Nie kojarzę tego tytułu, ale nie o tym mowa. Vasa, jakzesz ty kochasz stwierdzenie "mam do niego / czegoś sentyment" xD
aż tak często to powtarzam? jej. nie sądziłam że jestem aż w takim stopniu.. sentymentalna
noo jak nie kojarzysz ^ niemożliwe! 'król szamanów'?
Yoh Asakura. Amidamaru. Zack. Lyserg - nic ^^?
jOŁ ~.┼
Echm ?! Wiesz, byc może nie kojarzę akurat w chwili obecnej... A poza tym specjalizuję się w anime mniej znanych :P
Osobiście nie przepadam za anime, ale jestem fanką mangi sk. Dlaczego? Oryginalną - Japońską wersję anime da się znieść, ale polska, ocenzurowana, pozmieniane imiona, dubbing i tłumaczenie z wersji USA -,-.
Za co lubię mangę? Po pierwsze zakończenie w stu procentach różniące się od anime,
Spoiler:
Hao zostaje królem szamanów
każda z postaci ma swoją własną historię, co zostało pominięte.
Ulubione postacie? Na pierwszym miejscu Horohoro, tuż po nim Faust, Ren i Hao :]
Ech, Shaman King, moje pierwsze świadome anime
A ulubione postacie? Oczywiście Yoh, Rio i jego banda oraz Lenny ( to było dopiero ciacho )
A jak myślicie, kto zostanie królem szamanów? Podajcie waszych faworytów
Jam myślę że to będzie......Yoh! Za bardzo go lubię żeby stwierdzić który lepszy.
A moje ulubione postacie? Yoh, Ren i ten lodowy co mu głos zryli :P
taaak. O niego . On jest taki śmieszny ^.^
Nom ^^ Mnie zawsze rozwalały jego kłótnie z Rio albo jak im zawsze wszystko z lodówki wyżerał. Rio też był zarąbisty, ten jego nieśmiertelny tekst "zostań królową mego serca!" wymiata xD
on też był super. Zawsze się szerzyłam kiedy wchodził na plan
I ten jego gang, przetypy z nich byli xD ale i tak najbardziej podobał mi się Ren. Był taki słodki jak się złościł heart
No heart ^^. Na początku to taki zgred ale ja mam jakiś głupi sentyment do tego typu postaci. Takich ciemnych, nie lubiących otoczenia i tajemniczych jak np. Yuu Kanda, albo Suzu z Peace Maker Kurogane (w sumie od otoczenia musiał być odizolowany), Ren właśnie i Sasuke Uchiha. Takie ponurasy są kawaii
Ja mam tak samo ^^ Lubię postacie żywiołowe i otwarte, ale za to kocham tajemnicze, skryte charaktery heart Dlatego najbardziej lubiłam Rena i ten jego chytry uśmieszek... Był wtedy taki słodki, że mogłabym go schrupać jak ciasteczko *q*