ja czytam ~ !
Strasznie sie ucieszylem bo zaraz po zakonczeniu rewatchu dowiedzialem sie o kontynuacji. :>
Zapowiada sie zayebiscie ~
Boze, niech zrobia z tego anime ~ !! :]
Hm..
Jezeli chodzi o moje ulubione postacie ( nie patrzac na kolejna serie ) to :
- Trey ( Horo ) - ma fajne wlosy. 8D
Ma tez zayebistego ducha stroza ~ no i ...lod !
- Faust - od poczatku go lubialem, mimo tego ,ze mial byc zly. W polskiej wersji ma supeer glos. Hehe, lubie psychopatow. 8d
To chyba na tyle .. Moge jeszcze dodac Rio ^___^
A z postaci drazniacych mnie to napewno beda :
Morty, Lyserg, calaa druzyna wyzutkow, kolega Silvy..
Hmm... biorąc pod uwagę, że są tylko 3 rozdziały... trochę poczekamy na anime...
Mógłby jednak być pewien problem z anime... bo w końcu flowers jest kontynuacją, ale mangi, która zakończyła się zupełnie inaczej niż anime, więc albo powstałaby produkcja nie połączona nijak z anime SK (w co jakoś tak wątpię) lub musieliby najpierw zrobić SK od nowa w oparciu już o całą mangę (w co też jakoś tak wątpię)... Przepraszam za moje czarnowidztwo, ale odnoszą wrażenie, że nie ma co robić sobie niepotrzebnie nadzieję...
hm, faktycznie moze tak byc.. :I
Jezeli by stawic sprawe w swietle dobra i pokoju xD
To moze byc tak ,ze se to zrobia bo chca zarobic i pewnie im to zwisa, cala ta sprawa z zakonczeniami, ja bym tak zrobil. xD Mange zaczalem czytac wiec nie wiem jak sie konczy.
No właśnie nawet z tym zarabianiem może nie wyjść... w końcu anime SK ma już kilka lat i chyba jakimś mega wielkim hitem nie było, więc nie wiem, czy by im się opłacało teraz go odgrzewać... A sprawę z zakończeniem musieli by rozwiązać, bo inaczej widownia ograniczyłaby się tylko do osób, które przeczytały mangę
Wole zdecydowanie mange, bo jest ciekawsza od anime . Moimi ulubionymi postaciami są Anna, Yoh i Horokeu ^^. Trzecia seria to niewiadoma, bo kontynuacja jest jak narazie w mandze pt. Shaman King: Flowers i ma już 3 chapy online po angielsku.