Czy z nim czy ze mn± jest co¶ nie tak? Jak kto¶ nie wie o co kaman to do linka zapraszam:
http://pl.youtube.com/watch?v=rycQPV5cyfs
jO£ ~.┼
On s.hit. Co on naæpa³ siê? No, ale przynajmniej ³adny jest..
jO£ ~.┼
Ma fajne tatua¿e <> xp
i kolczyki^^
jO£ ~.┼
No, zreszt± nie powinnam sie dziwiæ. ogl±dam takie co¶ niemal codziennie xP
Hej
jeSZtem tu nowa
chcia³am wszystkich pozdrowic i zaprosic na mego bloga
http://mango-mania.blog.onet.pl
Miyavi to jest Najlepszy J-Rockowy artysta jakiego znam xD
Miyavi rz±dzi!!!
A co do jego zachowania to on tak ju¿ ma xD
Ostatnio edytowany przez Rika (2009-01-24 20:44:44)
jO£ ~.┼
Ano w³a¶nie. Rika, to chyba nie temat na reklamy.
Rika napisał:
Miyavi to jest Najlepszy J-Rockowy artysta jakiego znam xD
BRAWO!!! moi drodzy owacje na stoj±co dla tej panny!!!
1Miyavi jest raczej gwiazd± gatunku virtual kei, jak ju¿ piszesz takie bzdury.
2Nie wiem Rika czy Miyavi jest taki doskona³y, bycie wielkim artyst± nie polega wy³±cznie na tatua¿ach kolczykach i robieniu z siebie idioty przy ka¿dej lepszej okazji. Bynajmniej ja tak uwa¿am. Miyavi jest na topie wiêc mo¿e lubisz jego muzykê i masz totaln± obsesjê na jago punkcie[?] - wiesz o nim wszystko w co w±tpiê, lecz zanim znowu palniesz tak± bzdurê zastanów siê trochê. Wypada³o by siê najpierw zastanowiæ ilu naprawdê fajnych, wartych uwagi artystów znasz i wiesz mi s± arty¶ci warci podziwu, którzy naprawdê maj± talent i kochaj± to co robi±. Najlepszy japoñski rokowiec hahahahahahaha hhaahhahahaahahahahaha hahahaa... A hide mówi ci to co¶? Je¿eli masz idolów takich jak Miyavi to dziewdzyno daleko w ¿yciu nie zajdziesz! Haahahaahaha hahah hahaha... Uhehehe... I o to bêdê siê spieraæ.
jO£ ~.┼
echm. czy jest najlepszy ? chyba nie mogê siê z tym zgodziæ. Ale i tak go doceniam.
On jest ciekawy.... Najlepszy mo¿e nie tak ogólnie... ale w swojej kategorii.... A tak w ogóle, Lady_of_steel to on raczej nale¿y to nurtu visual, a nie virtual key, nie?
Widzisz ja w nim nie widze artysty tylko dla tego, ¿e robi sobie kolczyki tatua¿e itp.
Jego muzykê lubiê, a to czy jest on na topie czy nie to mi powiewa, i nie mam obsesji na jego punkcie
Moze i sa lepsi artysci od Miyaviego, w twoich przekonaniach. Ka¿dy ma prawo do swojej oceny
Hide- znam i co te¿ uwa¿am, ¿e jest ok.
dam Ci rade