Jaką postać uwielbiacie z M&A najbardziej ?? I dlaczego ?? Co wam tak zainponowało w tej postaci że teraz tak ją lubicie ?? W moim przypadku jest to bardzo trudne xD Bo w każdej mandze i anime które czytałam,oglądałam mam ulubioną postać ale jest jedna postać którą uwielbiam ponad wszystko i jest to Narusegawa Naru z Love Hina ^^ Uwielbiam ją za to że leje keitaro,że próbuje spełnić swoje marzenia no i oczywiście jest bardzo mądra ^^
ulala! bardzo trudny temat..... ja chyba jestem za Naruto, Darkiem, Riku i Daisuke (wiem, że miał być jeden ulubiony bohater ale cóż... xDDDD)
Z Naruto Sasori,z Last Exile Dio i z GTO Urumi Kanzaki (uwielbiam jej numery)
No oczywiście : Deidei , Sasori i ogóle wszyscy z Akatsuki(Naruto) , Lusi (Elfen Lied) , Daiske ,Dark i Riku (D.N Angle) , Chii (Chobits) ... no i chyba tyle xD
InuYasha xD ( wiadomo ^^)
Light Yagami ^^ (Death Note)
Misa(Death Note - mega tępa ale mnie urzekła;>)
Minoru(Chobits)
Shinbo(Chobits)
Ed(FMA)
Ishida(Bleach)
Ostatnio edytowany przez Trampuś (2007-10-23 18:25:24)
Trampuś, niezłe wybory ^^
ale ale.. jak to się stało że się nie wypowiadałam? O_O
nadrabiam xD
- Sasori <3 Itachi, Deidara, Pein, Konan, Kakashi, Temari, Tsunade, Jiraiya, Haku, Naruto, Saske (za młodu :p), Gaara, Neji [Naruto )
- L, Raito, Ryuku [Death Note]
- Lucy [Elfen Lied]
- Haru, Kyo [Furuba]
- Sora/Yoru, Nao/Ran [Sukisyo]
Hakuś jest spoko i tyle xD nie ma się co na tym rozwodzić xD
Vocalisistic OLO napisał:
Hakuś jest spoko i tyle xD nie ma się co na tym rozwodzić xD
O dokładnie;>
A pozatym nie nazwała bym go mięczakiem. Ciebie, na jego miejscu, zabili by zanim zdążył byś wypowiedzieć "Joł madafaka mega bicz" ^^"
Joł madafaka mega bicz xDDD o siatafaka xD nie no Haku to był pożądny shinobi, to mu trzeba przyznać ^^