Taa… twoja opinia, jest nic nie warta. Za taką opinie to wiesz.. ja też sobie mogę tak napisać Rika jest pusta i co gdzie jakiekolwiek uzasadnienie? Najpierw wyrób sobie własne zdanie i naucz się wypowiadać uzasadniając wybór bo jak przedtem napisałam daleko nie zajdziesz. A gdy w końcu zaczniesz pisać z sensem[jeżeli to w ogóle kiedyś nastąpi] to dopiero wtedy pogadamy. Moja droga lady takie głupie teksty to zostaw dla siebie bo to jest forum i takie dziecko jak ty w tym momencie nic ciekawego tu nie wnosi.
jOŁ ~.┼
oho. szykuje się wojna forumowa.
hahaha naucz się czytać ze zrozumieniem phi!!
Jedyną osobą która nic do tego forum nie wnosi to jestes Ty...
Czepiasz się ludzi a sama nic mądrego nigdy nie napisałaś
buhahah Żal mi takich ludzi jak Ty <śmieje się>
No tak tylko, że Lady_of_steel tego nie rozumie...
hehehemwahahahaha xDDD alem siem uśmiałam moja droga Riczko, nigdy więcej nie wymieniaj tego nicku bo lady of steef jest świętą, zrozum w końcu że ja mam zawsze racje. Zawsze... Myślisz że twoje posty są wspaniałe?? Otóż nie są. Myślisz że jesteś cudowna?? Wcale^^ Przestań zaśmiecać forum twoimi durnymi postami bo jesteś już nudna i nie wiesz do czego się przyczepić buhahaha..
jOŁ ~.┼
Może przeniesiecie się, dziewczyny, do SB?
Rika, jesteś na tym forum nowa...może najpierw poznałabyś lepiej wszystkich, zamiast od razu wszczynać kłótnie...
To nie ja zaczęłam ta kłótnię...
jOŁ ~.┼
a tylko niech jedna na drugą spróbuje coś napisać.
To głowy pourywam. ;D
hehe oki oki ja juz skończyłam ^^
co do filmiku - nie znając muzyki MYV'a i jej przesłanie nie jest wam dane go oceniać. Miyavi to najbardziej pozytywnie zakręcony człowiek, o jakim miałam okazję słyszeć. Jest cholernym optymistą, i wspaniałym artystą. Komentując tak, pokazujecie, że macie ciasne horyzonty (szczególnie Lady of steel. W moich oczach wygladasz żałośnie). D:
Lady_of_steel napisał:
virtual kei
piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia. To jest VISUAL kei. 8D *ómjera_*.
Ostatnio edytowany przez meev (2009-02-21 21:35:12)
jOŁ ~.┼
Boshe...
każdy ma prawdo się pomylić.
Nie wińmy tu lady od razu.
przecież ona też bezpodstawnie naskoczyła na Rikę. ; )
szczerze mówiąc - lepiej zamknąć dyskusję na ten temat. są gusta i guściki, un~
jOŁ ~.┼
Ano .! Lepiej przeznaczyć ten wątek na dyskusję o tym artyście, niźli na kłótnie.
Więc sprawa zamknięta.