To anime jest cudowne i myśle, ze kazdy juz o nim slyszał....Opowiada o 15-letnim Ichigo Kurosaki, który zostaje shinigami (bożkiem śmierci) po przebiciu jego serca mieczem. Ichigo walczy z demonami wiec nie brakuje scen walk, ale w anime jest tez pelno zabawnych ujeć (można sie poplakac, ze smiechu:D)Na razie istnieje 144 odcinków. Więcej nie będe się rozpisywać, bo to anime trzeba obejrzeć Fabuła jest super i dlatego oglądanie tego anime strasznie wciąga. Polecam
słyszeć słyszałam i to dużo xD oglądać... obejrzałam dopiero 1 odcinek ^^" ale już anime zaaprobowane xD i napewno jak znajdę trochę więcej czasu to obejrzę następne odcinki ^^
Jak coś to tu są wszystkie odcinki Bleach www.bleach.wbijam.pl
tam właśnie oglądam ^__^
Bardzo fajnie ^^ a teraz zamiast oglądać następny odcinek czytam to pier****** Quo Vadis o_O
Akcja anime jest naprawde super od odcinka 110 (trochę dużo odcinkow trzeba obejrzec) radze obejrzec anime od 1 odc. do wyjscia z Soul Society i potem zacząc od 110 ( odcinki po srodku są o Bounto i są bardzo nudne, ale nastepne juz nie)
ooo przydatna informacja ^^ to ile gdzieś tak odcinków się pomija?
Omija się około 40 odcinków, ale i tak rozumie się dalszą serie. Więc nic straconego
zainteresowało mnie Toushiro Hitsugaya jest taki kawaii ^^
może bede też kupować mange w Polsce
Kas napisał:
Omija się około 40 odcinków, ale i tak rozumie się dalszą serie. Więc nic straconego
nie no spoko to i tak mniej niż narutowe fillery xDD
noo manga po polskiemu, czemu nie... znając życie jeśli tylko dojrzę u siebie w księgarni (jak wydadzą) to kupię chociażby z czystej ciekawości xD na mangę zawsze znajdę fundusze xD
Mange można sciągnąć z neta i to po polsku. Jak ktoś zainteresowany to pisac :P