Właśnie skończyłam oglądac to anime i powiem ze bardzo mi sie podobało chociaz nie jest juz najnowsze ma cos ujmującego xD jestem tylko zła z powodu zakończenia aż sie prosi zeby było coś dalej no nic i tak sie już nie doczekam a tak w ogóle chcialam Was zapytac co sadzicie o tym anime ? i jaka jest Wasza ulubiona postac ? Pozdrawiam
też ostatnio to oglądałem bardzo fajne co prawda kontynuacji można się domyślić ale mam nadzieje na druga serie ;p
teraz oglądam na bieżąco clannad after story, a pierwsza seria to tylko clannad
jOŁ ~.┼
oglądałam te anime jakiś czas temu. Nie powiem, że należy do moich ulubionych ani tego, że jest beznadziejne. naturalne - to odpowiednie słowo. A, no i wielki plus za kreskę ^ postacie nie mają jakichś zbytnio ciekawych osobowości, co obniża moją ocene tego anime.
Noo ja też licze na druga serie chociaz myśle ze to niemożliwe xD ale pomarzyc można xD a co do Clannad to własnie zamierzam rozpocząc oglądanie tego anime xD a jaka jest Twoja opinia na temat tego anime ? ;D
PaulaxD: Co do Clannad
Polecam te anime jest troche akcji są ciekawe i kolorowe postacie, anime to nie odbiega od rzeczywistości, opowiada o życiu itp.
są 3 nienaturalne rzeczy 1. inteligentna świnka, 2. jedna dziewczyna ma bardzo dużo siły i czego się nie weźmie to jest najlepsza
i 3. dziewczyna w śpiączce okazuje się innym to chyba wszystko. Ale anime jest dobre, w after story chyba wszystko jest już rzeczywiste.
mógł bym tak pisać wieki ;p anime bardzo ciekawe i interesujące ;p POLECAM
Ostatnio edytowany przez Kazuma (2009-01-30 20:47:27)
niema za co ;p
Ostatnio edytowany przez Kazuma (2009-01-30 20:54:51)
Ja natomiast czytałam tylko mange tylko była strasznie krótka. Ale jakoś nie mam ochoty na to anime. Jakieś inne obejrze raczej.
Dla wszystkich tych, którzy chcieliby sprawdzić co oferuje serwis probitus.pl.
Chciałam się za to zabrać parę miesięcy temu, no ale, mam tak cudowne koleżanki, że zamiast fajną recenzje dać, to one streszczają całe anime, główne wątki i od razu się odechciewa, bo po co oglądać, skoro już wiesz mniej więcej wszystko. Owszem nie widzisz tego, no ale co poradzić...Jednak z biegiem czasu myślę, że mimo to fajnie byłoby obejrzeć, bo osoby które to widział mają pozytywne odczucia w związku z anime.