Farben Lehre - Terrorystan
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Nilsharr, uwielbiam terrorystan <3
Aktualnie : Inkubus Sukkubus - Wytches
Kukiz & Borysewicz - Bo tutaj jest jak jest
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Charlie the Unicorn - Put a banana in your ear
Paulo Coelho
Ferry Corsten - Beautiful
Zastanawiałem się nad pewnym pomysłem. Proponuję ocenianie utworów poprzednika. Oczywiście będzie trzeba wstawiać linki. Opinię pozostawiam wam, forumowicze :]
Paulo Coelho
kalafina - Magia
@Up Podoba mi się ten pomysł. Tylko chciałabym, aby nie były to strikte oceny(wiecie skala i te sprawy). Preferowałabym jakąś słowną opinie no i jeśli chcecie to ocene
No to uznajmy, że pomysł jest wart uwagi. Co do oceniania. Pozostawiam to wam :]
Keane - Nothing in My Way
Lol. Dopiero teraz zauważyłem, że istnieje temat do oceniania. Ale ze mnie matoł...
Ostatnio edytowany przez Nilsharr (2013-02-06 17:39:37)
Paulo Coelho
Kudo Shizuka - Kimi ga Kureta mono
Paulo Coelho
Paulo Coelho