Strony: 1
Jak i w temacie podajcie kto¶ jak zna tego typu mangi/anime z podobn± kresk± . Prosta i zabawna http://www.manga-lib.pl/index.php/manga … _youth,4,4 tu przyk³ad jak kto¶ nie wie co to :P
Chodzi Ci o tak± lekko niestarann±, lajtow± kreskê? te¿ nie lubiê kiedy wszystkie kadry s± dok³adnie narysowane to strasznie mêczy oko >_>
Jak tak to Hunter x Hunter jest takie lajtowe je¿eli chodzi o mangê~~~ Ale to tasiemiec wiêc nie wiem czy akurat szukasz czego¶ na d³u¿sze czytanie.
Tak swoj± drog± to mang±, która najszybciej mi siê czyta³o..
m... Mo¿e Azumanga?
xD jestem specjalist± od mang ... znam najlepsze wiêc wiadomo ¿e huntera czyta³em ale zlookam jeszcze kapitalnie hunter 2011 siê uda³o. ja szukam w³a¶nie takie jak powiedzia³e¶ laytowa krecha w której machasz ko³o dorabiasz resztê 3 min i masz postaæ ( dok³adnie chce poczytaæ takie mangi bo chcê zacz±æ od takiej kreski sam aby szybko robiæ scenariusze i robiæ 10 chapków na tydzieñ robi³bym z normaln± ale szko³a nawet 1 nie zrobiê xD Wiêc kto zna to dawajcie wszystkie poprzepaczam najlepiej shouneny albo seineny :P
Ostatnio edytowany przez bmwbmw2 (2012-08-27 10:11:43)
Mo¿e Majin Tantei Nougami Neuro? Postacie w wersji normalnej s± do¶æ proste, choæ wszelkie sd wydaj± mi siê nieco pracoch³onne u Matsui Yusei-sensei (w dodatku momentami mo¿na odnie¶æ wra¿enie, ¿e nieco mu siê nudzi³o, patrz komórka i samochód roz³o¿one na czynniki pierwsze)
A mo¿e Hetalia? Mam wra¿enie,¿e ona te¿ spe³nia te wymagania, autor podarowa³ sobie,np. szczegó³owe t³a etc.
Ostatnio edytowany przez DerLetzteSong (2012-08-27 11:28:18)
Tam autor to w ogóle po prostu maza³ sobie i wrzuca³ to do internetu... A tak poza tym, to jak chcesz prostej kreski, to mo¿e po prostu popatrz na shoneny z lat 80-tych? Z tego co kojarzê, to wtedy królowa³a do¶æ uproszczona kreska...
Polecam "Dziennik z zaginiêcia" z tym ¿e jest ona wydana w Polsce i raczej po polsku bêdzie trudno znale¼æ online... ale kreska prosta a fabu³a miodzio
Dragonball SD
Strony: 1