Animka napisał:
Którą? Tą ze świecznikiem czy z książką?
ahaaa xD To on trzyma te świecznik? Myślałem, że on stoi na półce xD
Wiem, że niezbyt to widać, ale jakby miała tam być jakaś półka, to bym zrobiła tak, że byłoby ją widać
Uwaga, stworzyłam drugą grę (link -> http://animefanka.deviantart.com/art/Ex … -329132043), a tak właściwie to jej część. Ma to być coś w rodzaju visual novel i co jakiś czas będę dawać kolejne rozdziały. A więc, co to dokładnie jest? Z założenia ma to być horror (z góry uprzedzam, że nie wiem, czy mi się to uda) i to momentami nieco krwawy, więc jeśli ktoś nie lubi takich klimatów, sądzę, że może z góry sobie odpuścić. Z góry też uprzedzam, że samego grania nie ma tu za dużo. Na każdy rozdział przypadać będzie jedna decyzja do podjęcia i w zależności od wyboru gracza główny bohater zginie, lub przejdzie do kolejnego rozdziału. Jak zwykle proszę o opinie.
No to jadę... Widzę, że temat już dość długi, zajrzałam więc od razu na Twojego devianta zamiast czytać od początku. Masz dość nietypowy styl, zwłaszcza jeśli chodzi o oczy. Na pierwszy rzut oka wyglądały trochę dziwacznie, ale w miarę jak oglądałam twoje prace, jakoś tak przestało mi to przeszkadzać.
Pracujesz z tabletem? Fajnie... Też mam zamiar sobie takowy sprawić niedługo. Może na zimę... Nawet bambo od wacomu kosztuje te 250 złotych. W życiu nie zorganizuję sobie takiej sumy. Za szybko ode mnie pieniążki uciekają.
Ale wróćmy do prac. Podobało mi się szczególnie Protect from darkness, On stage, Devilish Violinist- te prace na czarnym tle wychodzą ci genialnie po prostu.
Tak w ogóle mam pytanie, jak długo już rysujesz? Ja po roku mam na koncie jakieś 20 rysunków, a ty masz tego tyle... Też chcę mieć taką wenę! Dzisiaj idę rysować!
A właściwie to nie idę... Szkoła nie daje odetchnąć...
No i nie mogę odpalić Twojej gry. Zabezpieczenia... A konta na deviancie nie posiadam. Może założę sobie, bo ciekawość mnie zżera. Zrobiłaś ją po angielsku czy polsku?
A więc tak... co do czasu rysowania... prace na DA zaczynają się od przełomu podstawówki i gimnazjum (teraz kończę liceum), choć rysuję tak właściwie od trzeciego roku życia xD (styl okołomangowy od około 4-tej klasy), stąd też jest tego aż tyle...
A gra jest po angielsku, większe grono odbiorców, rozumie się.
Eh, ten angielski... Ostatnio mam go dosyć. Wczoraj byłam zmuszona zrobić dokładnie 53 zadania. Tortura...
Ale i tak do gry zajrzę. Kiedyś...
Macie wszyscy przewagę, ja rysuję od drugiej gim. Och, okrutny mój losie...
A teraz cuś takiego...
Słodziutki króliczek! Chociaż wydaje mi się trochę... Dziwny jakiś xD
Jedna uwaga. Facet ma kanciastą bluzkę w niektórych miejscach. To tak specjalnie? ;P
Reszta jest spoko
fajne ;D ten króliś kochany tylko ta dłoń trochę za sztywno wygląda
taaaaaak, królik świetny :d
ogół też przyjemny dla oka
Odkryłam swoją specjalność - rysowanie królików xD Co do twarzy Tiraua... cóż, wygląda na to, że chyba nigdy nie nauczę się do końca rysowania twarzy z profilu ^^'...
Rysowanie z profilu jest ciężkie. To trzeba przyznać. Jednak myślę, że wszystkiego można się nauczyć. Tyle już osiągnęłaś, nie pozostaje Ci nic, tylko się dalej kształcić.
Ale królik i tak wprost genialny.
ten krolik to jak prawdziwy ,a postac sypatyczna -widac ze lubi swojego pupilka^^
A teraz dwie najnowsze prace: