No co, jestem chętna, bardzo podoba mi się ten pomysł i to jest niesamowita pamiątka, nawet jeśli będę miała ją w skanach ^^
Jezu,a po co wprowadzać takie ograniczenia,skoro są jeszcze miejsca?A poza tym myślę,że zabawniej byłby włączyć w tą zabawę wszystkich chętnych.Bez żadnych selekcji.
Zresztą - nie mieszam się,to tylko taka sugestia.
nie ma żadnej selekcji, każdy użytkownik może wziąć udział.
Powiedziałam tylko, ze liczę przede wszystkich na tych, którzy są trochę dłużej, bo wiem, że byli, są i będą pewnie na forum, więc i o zeszycie nie zapomną, a z nowymi może być tak, że ktos tu wjedzie raz, drugi, i zapomni o forum.
Ale dajemy szansę każdemu więc nowi też mogą brać udział w projekcie!
Nekori napisał:
Baka, jest kratka, nie linia :< w sumie na specjalne Twoje życzenie mogłabym zeszyt zamienic, ale problem wygląda tak, ze ja już tam dałam do środka parę rzeczy od siebie, więc musi tak zostać xd
nie no, kurcze, myślałam, ze sie domyślisz, no ale trudno już ^^ kratka nie gryzie tylko ja się strasznie odzwyczaiłam od drukowanych kartek i nie podoba mi się rysowanie na nich, co do sklejania... jakoś nie jestem przekonana... no ale cóż... coś się wymyśli bo nie mam zamiaru rezygnować o3o zbyt mocno mi się podobają takie akcje ;'D
will you play with me?
No dobra. Zeszyt od dłuższego czasu jest u mnie - uzupełniony leży sobie w szufladzie i czeka. 15.07 napisałam do Szufladowego Potwora z prośbą o adres, ale.. no ._. Także apeluję też tutaj - Szufladowy Potworze, muszę mieć Twój adres, aby przekazać Ci zeszyt!
Jednak z powodu mojej nieobecności w dniach 20.07-4.08 jestem zmuszona przetrzymać zeszyt, więc jak wrócę, wiadomość ma na mnie czekać, bo inaczej odgryzę główkę, rączki i nóżki :E
Dziękuję za uwagę : )
Jak się nie odezwie to wysyłaj do następnej osoby - proste ; )
Szufi teraz nie ma teraz dostepu do neta chyba. Moge zadzwonić do niej i dam ci adres ;D
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2012-07-19 22:50:43)
Już wysłałam wiadomość do Suri (nie zjedz mnie!). Odezwałabym się wcześniej, ale jak pisał Soku, nie miałam dostępu do neta (właściwie miałam przez 10 minut, bo siostra mnie wygoniła, a potem nie miałam jak).
Jeszcze raz gomen! (mam nadzieję, że mi wybaczysz Suri).
Jestem, tym razem ja zawaliłam xD Kiedy wróciłam, miałam straszne problemy z netem, otwierało mi się parę stron, ale forum w ogóle mi nie działało. Pod nieobecność ojca piszę z jego drogocennego komputera xD
Dostałam wiadomość od Potwora z prośbą o wysłanie zeszytu do kolejnej osoby, więc proszę teraz Sokuryo o dane adresowe, abym mogła wysłać ten przeklęty zeszyt XD Tylko czeka na wysłanie.
Właśnie, Potworze, będziesz dalej brała udział w zabawie? Może się wyrobisz, jeśli Cię przepiszemy na koniec listy, co ty na to?
Nadal można się zgłaszać, bo 8 osób zostało, więc krucho trochę
Kiedy dostanę dane Sokkuryo, wysyłam poleconym (z tego, co patrzyłam, to jest to koszt jakiś 8-9 zł).
Suri, fajnie, że wróciłaś I wysyłasz do Sokuryo, tak?
To ja przepisuję Szufladowego Potwora na koniec listy!
btw ludziska, nie musicie wysyłać poleconym (no chyba że chcecie), wyjdzie taniej (:
ok Tamago, wpisałam Cię
Niestety nie będę mogła brać udziału w tej zabawie, no chyba że moja kolej wypadnie jakoś w grudniu ^ ^". W tym tygodniu przeprowadzam się do Holandii i byłoby to trochę kłopotliwe dla osoby przede mną, żeby wysłać zeszyt taki kawał pocztą. Na Gwiazdkę na pewno przyjadę do Polski, więc może udałoby mi się coś nabazgrolić w ferie świąteczne...
no dobra, może akurat tak się trafi, że wypadniesz na grudzień a jeśli nie to Cie całkiem skreślę xd