a moze wstawic rowniez jakas wspominke na facebooku mysle bylo by wiele osob zainteresowanych w tym ze musieli by sie jeszcze zalogowac ,myslalem rowniez nad odswiezeniem naszej strony ze moze zmienic wyglad naszej strony ten kolor rozu jest ladny ale moze go zmienic na inny kolor i jak sie da i dodac cos jeszcze mysle tu np o radiu anime zeby wstawic ich reklamowke zrobic wystawe z naszymi najleprzymi rys tak zeby bylo widac ze cos sie dzieje ,co o tym myslicie ???
Kolor stronki ka¿dy moze sobie zmienic indywidualnie, ja na przyk³ad mam skórke oxygen i jest dla mnie idealna .
Szkoda te¿ ¿e na pun nie ma takiej fajnej opcji ¿e nod razu na stronie startowej jest logowanie sie i has³o, i nie trzeba klikaæ jakiegos linka np. taki prosty fajny sposób jest na nakamie http://forum.onepiecenakama.pl/ , tyleze ta stronka jest troche inna jak nasza wiec moge zrozumieæ ze to niemo¿liwe. Co do FB..w sumie ja sama w ogóle sie FB nie obchodze, w sumie wchodze tam raz na jakie¶ pó³roku ¿eby sprawdziæ czy co¶ sie dzieje, ale mozê jednak zwróci³oby to uwage ludzi , niektórych ale mozê i by³oby ich wiecej.
6 miejsce D:, z ¿yciem ludzie z ¿yciem XD. KLIKAMY KLIKAMY KLIKAMY KLIKAMY
Ostatnio edytowany przez Gento (2012-06-11 13:34:15)
I dalej jestesmy na 6 miejscu. No ludzie, kiedys bylismy na 1, trzeba to powtorzyc!
o³ no³ xD Ja nie bêde klika³ xDD Mo¿e mój sposób myslenia wyda sie niektórym dziwny ale podoba mi sie ze nasze forum jest takie kameralne. To czynie je bardziej przytulnym. Na profesjonalnych forach sieje sie du¿o trollingu i hejtu xDD Wiec niekoniecznie rozwój forum jest czym¶ dobrym ;D
Niby tak, ale z drugiej strony jednak z deczka za cicho tu jest i prawie nic sie nie dzieje.
no cisza, cisza...
ale mo¿e nie dlatego, ¿e forum nie jest rozwiniête...
ja ostatnio ma³o piszê bo jestem zajêty :P kole¿anka Nippah pokaza³a mi jak graæ w tekstowe rpg i teraz siê zastanawiam co dalej tam pisaæ
wchodzê tutaj, ogladam nowe posty, jak co¶ w czêsto przeze mnie odwiedzanych tematach jest to piszê.
Przepraszam was, za takie "ninjowskie" zachowanie