Hej.
Piszę powieść internetową. Chcę wprowadzić postać japonki do historii i potrzebuję odpowiednich zdjęć. Najlepiej podajcie konkretne nazwisko, piosenkarki albo modelki na przykład, ponieważ potrzebuję kilku zdjęć tej osoby.
Nie jestem otaku, ale moje kumpela która jest powiedziała żebym zapytała na forum takie jak to, ponieważ kto, jak nie otaku zna najlepiej Japonię?
Z takich japonek ,które mi się osobiście podobają:
Ta szczególnie! :
Duuuuupcie *_______*
Niestety nie znam ,żadnych modelek ani nic w tym stylu więc tu masz tylko pojedyncze zdjęcia.
Niezła ta ostatnia
Utada Hikaru - piosenkarka (Jej piosenki to openingi gier z serii Kingdom Hearts ♥)
@up
cienka ta twoja żonka ; )
Michishige Sayumi - piosenkarka i od niedawna liderka zespołu Morning Musume:
Watanabe Mayu - piosenkarka zespołu AKB48
matryoshka - więcej fot, informacji itp. wal śmiało.
Ahh. Wszystkie są słodkie do porzygu i mają słabe zdjęcia..
Znalazłam Olivię Luftkin, ale to dziewczę nie ma kompletnie azjatyckich rysów niestety
Szukam dziewczyny w typie nerd, super inteligentnej i poukładanej, albo ostrej dziewczyny podchodzącej pod rockmankę.
A tak po za tym, polećcie mi anime albo dramę, która pokazuje w dobry sposób japońską szkołę. Jacy według was są Japończycy w ogóle? Zamknięci w sobie? Bo tak mi się wydaje.
Widzę że mam się szykuje miss M&A
To ja dam coś od siebie ;D
Ueto Aya
Maki Horikita
Mami Sasazaki
No to teraz mamy niezły wybór
@Sakuryo
Też jestem fanem Mami ; )
nerd, super inteligentnej i poukładanej, albo ostrej dziewczyny podchodzącej pod rockmankę.
To nie uważasz że powinno się o tym wspomnieć na wstępie inteligencie?
Dodatkowo chcesz zdjęcia które będzie obrazowało charakter. Propsy dla ciebie, bo 2 fotki ode mnie to dziewczyny inteligentne i poukładane, także punkt dla mnie.
Widzę że mam się szykuje miss M&A
A co one mają wspólnego z Mangą czy Anime? -.-
Ostatnio edytowany przez Himiko (2012-07-18 21:06:36)
Nic chodzi mi że wybory na miss tego forum
Mógłbyś pomóc zamiast tylko komentować zdjęcia ~Wish