Kurde Sawako... Tak wychwalasz tego Soula, ¿e chyba zrobiê re-watcha :P
Dr.nyo - wa¿ne czy nie, nie wiem o co ci chodzi xd
Wiem dziwny ze mnie typ cz³owieka, ale jak ju¿ co¶ mi siê spodoba to tak siê dzieje
Do którego chptera dosz³e¶ jak przesta³e¶ czytaæ?
Z 10epków anime? :P
A mangi troszkê czyta³e¶? bo o to g³ównie mi chodzi³o ^^. A anime obejrzyj sobie dalej, chyba ¿e ju¿ jeste¶ za bardzo zrezygnowany, ale ja ci polecam gor±co
Czytam mange, obejrza³am anime . Jest to jedna z moich ulubionych mang . Co ja mam napisaæ o tym? No a to ¿e najbrdziej z ca³ej serii, momenty z czarn± krwi±, ta ca³a obsesja Kida z symetri±, teksty Shinigamiego. Wogóle podoba mi siê fabu³a, kreska która jest dziwna, w pozytywny tego s³owa znaczeniu.
Ja obejrza³am anime i czytam mangê na bie¿±co, jednak z mniejszym zapa³em ni¿ kiedy¶. Anime... no có¿, dopóki lecia³o zgodnie z fabu³± pierwowzoru to nie mia³am nic do zarzucenia, jednak koñcówka, kiedy studio zaczê³o robiæ sobie woln± amerykankê... uczcijmy minut± ciszy.
Manga na pocz±tku wci±gnê³a mnie fabu³± i dziwn± opraw± wizualn±, która mnie zaintrygowa³a. Tak jak Sawako wspomnia³a wcze¶niej, kreska w pewnym momencie siê zmieni³a i to na lepsze, jak dla mnie. Ale fabu³a zaczyna kuuuleæ oj kuleæ. I jakby kadrowanie mu spad³o z tonu.
Ale ogólnie polecam, bo to co¶ nowego i oryginalnego w du¿ym stopniu. Postaci te¿ s± bardzo ciekawe i chyba ka¿dy znajdzie kogo¶, z kim sympatyzuje w pewnym stopniu.
No tu bym sie k³oci³a bo fabularnie to sie fajnie seria rozwija plus kresce i kadrowaniu nie mozna nic zarzuciæ. Anime to kicha jak juz keidys mowi³am jesli chodzi o zakonczenie>
AAA da³am juz info w dziale z anime a powinnam tutaj ale trudno powtorze jeszcze raz dla fanow od fana ^_^ ze w grudzniu tego roku prawdopodobnie zostanie wydany w polsce 1 tom Soul eater'a ^_^.
Ostatnio edytowany przez Sawako (2012-07-12 22:13:39)
Ja tam i tak czytam online . W Anime za¶ przesadzili z tymi ostatnimi odcinkami , no ¿eby w taki sposób pokonaæ Kishina . Mog³o by byæ na podstawie Mangi w ca³o¶ci.
Ostatnio edytowany przez kini-san (2012-07-13 06:37:47)