http://pl.youtube.com/watch?v=Icqpekuu0G0
tylko IchixRuki ^^ dlaczego? xD
- Tite Kubo w jednym z wywiadów powiedział, że pierwszą postacią jaką stworzył była Rukia, a potem do niej dorobił Ichigo, a to już coś znaczy ^^
- Orihime jest dla Ichigo poprostu ZA GŁUPIA xd i pcha się do walki, a jest słaba i nie ruszy nigdy tyłka, umie sie tylko popłakać i to jej wkurzające bezsensowne "Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun!...", nie nadaje się dla niego
- główny bohater jest zawsze z główną bohaterką, a gł. bohaterką jest Rukia ^^ na obrazkach to ona jest z nim, po za tym więcej jest openingów i endingów IchiRuki a nie IchiHime, po za tym to Rukia stała się ważniejsza, bo gdyby nie ona, to Ichigo nigdy nie stał by się zastępczym Shinigami
Dantechild
az watek sie z tego nowy zrobil ,ale dobrze bedzie to mozna omowic bez zawalania tamtego
rzeczywiscie orihime teraz idzie na odstrzal i rukia przejmuje inicjatywe, ale nie sadze zeby kubo dal jakis watek milosny wiec nie spodziewam sie zadnego konkretnego rezultatu
jednak Ichigo albo będzie z Rukią, albo żadną :]
wiadomo, shounen, bez miłości... jednak było kilka scen nawet romantycznych ^^ np. ratowanie Rukii
a np. w Shaman King, na samym końcu główny bohater Yoh został z gł. boh. Anną ^^
wszystko zależy oczywiście od Tite Kubo, jednak... i tak IchiRuki
W sumie to Rukia jak i Orihime nie pasują mi do Ichigo ..
No ale jakbym miał już wybierać , to wolałbym Rukie , gdyż tak jak wcześniej zostało napisane , Ichigo dostał od niej moc .
Ogólnie Rukia jest spoko a Orhime..... zacytuje ją "zamiast w mózg poszło w cyce" taka racja i ogólnie Orihime nie nadaje się dla Ichigo pomimo tego że dostała latające robaczki żeby móc walczyć. Dla mnie to taka kolejna niepotrzebna Sakura XD
ee jak dla mnie Rukia jest za fajna dla Ichigo jeśli miała bym ją z kimś parować to nie z ichigo O.o, choć nie raził by mnie tak bardzo ten paring
Nekou masz racie inoue to płaczka a ichigo do zbir o mienkim sercu potrzebuje kogoś kto go postawi do szeregu rukia
Powiem tak, skoro taki luzny wątek to można sobie popisać. Glupiutka Orohime jest za głupia dla Ichigo, potrafi tylko wymachiwać melonami i krzyczeźć "Kurosaki-kun" co wpienia mnie jak nie wiem. Niby posiada ważna i przydatną moc ale tak naprawdę jeśli przyjdzie walczyć a tym bardziej u boku Ichigo to tylko zawadza co widac na początku sagi Arrancar .
Rukia zaś... tez mi za bardzo do ichii nie pasuje. Nie róbmy z Bleacha stereotypów- główni bochaterowie się kochają i musza być razem. Guzik z pętelką! Międzi nimi rozwinęła się bardzo głeboka i wrecz magiczna przyjazń , nie sądzę, żeby Tite to spie***ył . Jak dla mnie pozostanie na etapie głębokiej przyjazni jest ok i nie trzeba z Ichigo i Rukii robić zakochanej pary
Ja tam nienawidzę Orihime, więc niezbyt mi odpowiada to, żeby byli razem. Co więcej, w ogóle do siebie nie pasują. Rukia jest dużo bardziej odpowiednia dla Ichigo. Ale nie sądzę, żeby tak się stało: Tite nie wstawi wątku miłosnego ;x A byłoby fajnie ^^
Tak samo denerwuje mnie, jak 'fani' łączą Inoue z Ulquiorrą: Ulq nikogo nie kochał, po prostu chciał zrozumieć czym jest dusza, a że Orihime była człowiekiem, którego miał najbliżej, dlatego o tyle ją pytał. Ehh...
Moim zdaniem Rukia pasuje do Renjiego niż Ichigo