... to dziwne... bo przecież nie robisz na zeskanowanym linearcie, więc nie powinno być problemu... sama zrobiłam kilka z przezroczystym tłem i wyszły...
A mam jeszcze pytanko jedno ;D Chciałbym zaznaczony obszar pomniejszyć tylko chciałbym zeby kilka warstw pomniejszyć razem. Bo kilkam taką czerwoną pinezke potem zaznaczam, marguee i dupa i tak zmniejsza się tylko jedna warstwa xD
Ten program jest strasznie banalny, nie trzeba mieć tabletu, ale posiadając go jest prościej Co można robić ? Ten program nie nadaje się do obróbki zdjęć ani do kolorowania gotowych lineartów ( np. znajdujesz na necie jakiś gotowy linework i chcesz go pokolorować - nie da się tak) ponieważ istnieje możliwość jedynie tworzenia własnego ( możesz conajwyżej przerysować gotowy ). Opcji i stylu kolorowania jest tak naprawdę od groma wystarczy się trochę pobawić :P Podoba mi się też opcja tworzenia własnych narzędzi do rysowania . Jest na takie własno utworzone narzędzia sporo miejsca , więc nie ma problemu Program polecam głównie dla amatorów ,bo to nie jest program bardzo skomplikowany jak Photoshop CS2 jak ja używam ( zasady używania są jak w gimpie... a gimp darmowy ) . Jest to program narysuj pokoloruj , nie do kombinacji ;p Prosty w obsłudze a dający duże możliwości - zdecydowanie polecam .
Sokuryo napisał:
A mam jeszcze pytanko jedno ;D Chciałbym zaznaczony obszar pomniejszyć tylko chciałbym zeby kilka warstw pomniejszyć razem. Bo kilkam taką czerwoną pinezke potem zaznaczam, marguee i dupa i tak zmniejsza się tylko jedna warstwa xD
musisz zaznaczyć opcje '' all layer ''
Wiem poradziłem sobie z tym już pół roku temu xD Hahaha ale dzięki ;P