a ja z moją super 'ekipą' się pokłóciłem i chyba będzie z mojego przyjazdu tam wielka dupa za przeproszeniem. : /
tak to jest jak umawiasz się z grupą ,w której większość to dziewczyny.. samemu chyba nie pojadę .. ah, a tak się napaliłem..
Musiałabym mieć koleżankę z Łodzi, która pojechała by ze mną do innego miasta, czyli jak zawsze nie jadę nigdzie po za Łódź ^^"
Ale yoo, ja pojadę z koleżanką (chyba) a zatem mozesz jechac z nami ^w^
ja jade na 100% z moją ekipą . Wszystko zapewne wyjdzie w praniu ile nas będzie
marie napisał:
Ale yoo, ja pojadę z koleżanką (chyba) a zatem mozesz jechac z nami ^w^
ale w sumie ja mieszkam w Świętochłowicach to to Bytomia mam 3 kroki. Jak coś to się spotkamy ^o^
ja z nią nie pojadę jednak >.< możemy się spokać jakoś, nie chcę być sama na konwencie przez 2 dni T.T
Hehe x3
Ja chyba będę nocować (jak się tatuś zgodzi) xD bo glupio tak na jeden dzien.
Ja też jadę na Balcon tyle że startuję z Gliwic to może zapoznamy się na miejscu ?? No bo to że piszemy na forum to jedno, a tak zapoznać sie na konwencie, to fajnie by było Co wy na to??
No jasne! :'D
Czemu nie? Z ładnymi dziewczynami zawsze ;'D
Jak możesz to wyślij mi swój numer telefonu a priv, to jak coś to się spiszemy ~~ hihihi :'D
Ostatnio edytowany przez yoogurth (2012-07-05 14:43:59)
Ale zalatana byłam ostatnio ^ ^' dopiero teraz przeczytałam wasze komentarze >.< Yooghurt wyślę ci ten numer na priv, mam nadzieję ze go jeszcze przeczytasz zanim będziemy na konwencie ^ ^' Jak by co to na pewno sie znajdziemy na miejscu, będę pasiastym neko xD czyli szukaj małej blondynki z kocimi uszami takimi w miarę pod kolor włosów i w sukience która ma górę w paski a dół czarny xD Napiszę sobie nick na identyfikatorze więc luz xD
Tylko jest taki mały problem... ja nie jadę
Jakoś tak wyszło... GOMENE. Marie napisała mi ,że jednak nie jedzie i ja też spasowałem. Mogłem sobie do Turcji pojechać z babcią więc się zgodziłem.. kurde, jak bym wcześnie wiedział.