Kurcze jak tak teraz pomyśle to ten mój konkursowy rysunek to totalna kaszana xD proporcje postaci poszła sobie, tego, no, na spacer xD Przynajmniej będzie trochę śmiechu cóż, ale z tą moją pokemonką to się wkopałam T_T muszę teraz narysować cała serię tych paszczaków xD w domu mnie zmuszają że mam zrobić to na wystawę ^ ^" cóż, będzie z leksza hentai ^ ^"
Strasznie mi sie wlecze ten czas do głosowania xD juz mnie z ciekawości skręca jakie kto zrobił prace xD miesiąc się już kończy, mam masę roboty a siedzę jak ta głupia przed komputerem i przeglądam posty xD
Ostatnio edytowany przez Yui-chan (2012-05-27 14:00:05)
Ja chce się tylko odnieść do jednego Kuri-kun. Chodzi o to żeeeeeeee Sokuryo napisał że "przwiduje miesiąc na narysowanie obrazka" Od tamtego czasu minął miesiąc iiiiii tydzień. Nie było nic napisane ze czas na narysowanie to miesiac tylko że jest przewidywany :]. Mógł być to miesiąc i tydzień albo miesiąc i 2 tygodnie. 2 tygodnie to nie jest jeszcze połowa miesiąca. Jeżeli organizator ;] postanowi że jest jeszcze czas to czemu nie przedłużyć o kolejny tydzień. W dodatku Fumi , skoro na 7 dni wyjeżdżasz, to by nie zaszkodziło, mogłabyś po tygodniu wrócić i wziąć udział w głosowaniu. Nic byś nie straciła :].
PS. Tragedia z tymi pokemonami, wywaliłam już ze sto niedorobów, chyba pozostane przy moim pierwszym najprostszym pokemonie XD
Ostatnio edytowany przez Gento (2012-05-30 15:38:35)
jak to mówią, pierwsza myśl jest najlepsza
też sie juz doczekac nie mogę
Gento ty jeszcze obrazka nie oddałaś ? Jutro sie termin kończy O_o ... nawet szybko zleciało
spiesz się, im nas wiecej tym fajniejsza zabawa
Jest juz glosowanie wiec zamykam.