aww~~ dziekuję cieszę się, że jednak przypadło do gustu komuś to kolorowe coś xD ale powiem ci szczerze że już kiedyś ktoś mi mówił, ze podziwia mnie za używanie dość intensywnych kolorów ;'DDD chociaż mi to jakoś odpowiada ;'3 to chyba przez to, ze raczej jestem pozytywnie zakręconym optymistą i zawsze wyszukuję pozytywy w każdym zdarzeniu ^u^ W sumie to nie tyle wina moja, co kredek jakie używam xD, a że czasem w shiopku jeszcze podkręcę kolor (chociaż staram się ustawić, jak najbliższy oryginałowi - mój scaner rozjaśnia >8I )
hm.. przydałoby się tu coś wrzucić.. .... *myślu*
toi moze coś kolorowego:
moje OC - Ikumo & Karino
jakiś linearcik:
moje OC - Yoshi & Toshi
i coś po środku ;'D
arcik wykonany ołówkiem + teksturka (wiem, że to yaoi(chociaż bardziej ten art pasuje pod shounen-ai), ale jako, że nic takiego się tu nie dzieje, wiec nie chcę słyszeć marudzenia, że to yaoi a ja tego nienawidzę etc.. nie podoba się, to wypad>8I)
na arciku Tanara (oc koleżanki) i Shikuro (mój OC)
i to by było póki co na tyle.. teraz musze nadrobić commisiony..... a później wziuąc się za nagrody za konkurs >8I... zaczynam żałować, ze się zgłosiłam x'DDD albo po prostu sypnęło mi się wszystko przez ten wyjazd .... no nic ;D
will you play with me?
Ten ostatni rysunek <3 pacze jak ten kot i nie mogem siem napaczeć , zajebiście wyszło <3 ten papier plus ołówek <3 wyszło świetnie <3 a te cienie są cudne <3 naucz mnie tak rysować xD
no własnie to ostatnie to jest rysowane na zwykłej kartce od bloku technicznego - ołówkiem, a tektutra i kolor to już w szopku~~ ;'D
spoko, ja też się nie moge napaczeć, ze to mi tak fajno wyszło a nie komuś innemu ;'D
will you play with me?
Deshi aż normalnie dostałam nowego pomysła i muszem to wykorzystać xD a to wszystko dzięki Tobie <3 chyba będę rysować dzisiejszej nocki Świetnie to zrobiłaś pomysł wręcz genialny <3
yay~! miło mi, ze ciebie zainspirowałam~! w sumie to ja też teraz marzę arcika i będę go wykańczać w ten sam sposób co ten~~ ołówkowy rysunek + faktura ;'D
will you play with me?
dzięki, cieszę się, że przypadły do gustu. co do tekstury na rysku z kokardą, to w sumie na kartce az tak widoczna nie jest, ale przy kredkach można ją całkiem ładnie wydobyć
a tutaj bardzo proste coś, wykonane czarnym i czerwonym cienkopisem + marker (bluzka)
nie wiem czemu, ale mimo tego, ze to bardzo prosty rysek, jakoś mi się podoba
postać to Aron, ocek znajomej
will you play with me?
Starsznie mi się podobają Twoje rysunki xD A ten ostatni to już w ogóle, chociaż musze powiedzieć, że moja uwagę bardziej przykuwa róża niż postać znajdująca się na nim ^^
ojojoj~~~biedny Aron, przegrał z różą ;'D
will you play with me?
zajebiste masz te rysunki a ten ostatni to już całkiem ^^
i pomyśleć, ze taki schematyczny rysunek zdobędzie tyle serc~~
will you play with me?
... ja nie jestem zbyt wymagająca xD po prostu ma być ładnie
To wszystko przez tą kompozycje róży z OCkiem xD ale świetnie wyszło bardzo mi się podoba
bo zawiało tu ciszą.. ale ostatnio jestem strasznie zalatana i na rysowanie tez nie bardzo mam czas nawet na rysowanie..... więc podrzucę coś takiego:
mój nowy OC - Shinta Date
a jako gratis moje zdobycze z Animatsuri ;lD plus nowy nabytek - torebka ;'D
i do z(r)obacznia xD
will you play with me?