Biore udział! skoro miesiąc to odejmijcie sobie od 30 albo 31 dni te 2 dni od kiedy on ogłosił rozpoczecie konkursu wychodzi 29,28 dni na oddanie. Jap ewnie oddam juz dziś bo mam wolne i strasznie mi sie nudzi XD. Zapisz mnie Soku
PS: albo i nie dzis XD, ale w tym tygodniu o juz narysowałam ale jeszcze poprawic i pomalowąc XD
Ostatnio edytowany przez Gento (2012-04-24 14:07:11)
Cholibka, a ja nie umiem rysować... A taki mam piękny pomysł A nawet kilka... Jak zgłoszę koślawą pracę to nikt się nie będzie śmiał?
Coś ty, konkursy na tym forum są robione dla frajdy, zwłaszcza ten. Tu liczy sie bardziej pomysł na uczłowieczenie danego pokemona i sposób w jaki został przedstawiony a nie umiejetności
OAO KONKUR...... no nie wiem bała bym się ale że znam Soku bardzo dobrze tooo mogę zaufać mimo podejrzanej nazwy konkursu XD BIEREM UDZIAŁA XD
AA gome miałem małą awarie komputera i nie mogłem odpowiedzieć ;D . Oczywiście dopuszczalne są pokemony ze wszystkich generacji. Oby tylko wiedzieć którego pokemona sie rysuje ;D Termnin do 22 maja
myślę, że też dołączę
Skoro do 22 maja to jeszcze sporo czasu dobra mogę na spokojnie coś malnąć biorę udział na 100%
chyba jednak zrobie na kartce xD
Moze niech kazdy zaklepie sb pokemona ,ktorego bedzie humanowac ? Tak zeby sie nie powtarzaly . -bedzie ciekawiej a pokemonow jest cos ok. 500 sztuk.
zaklepuje Aipom nr 190#
nie, lepiej nie, jak będą dwa te same poki to będzie można porównać, co jest tu, czego nie ma tam i na odwrót
ale tak na wszelki wypadek: #106 Hitmonlee
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2012-04-25 13:10:36)
Niee nie zaklepujmy. Tak jak powiedział ma, bedzie ciekawiej. O ile wszyscy nie narysuja pikachu xDDDDD
Tyle tych pokenomuw że nie mogę sie zdecydować ^ ^" niektóre sa takie kawaii <3
Do 22... hm... a dzięki maturom mam 2 tygodnie wolnego... a można więcej niż jednego?