Mam narastaj±cy, wiêc pierwsze Voi! s± w miarê ciche, lecz ¶wiadomo¶æ, ¿e zaraz zacznie siê wydzieraæ do¶æ dobrze motywuje do d¼wigniêcia siê z ³ó¿ka, tak samo dzwonek z hymnem Namimori w wykonaniu Hibirda skutecznie sk³ania do odebrania telefonu xD
O nie. Hibird. Aaaaa. ja bym chyba roztrzaska³a telefon xD Jeste¶ oaz± cierppliwo¶ci w takim razie : D
Szkoda telefonu xD Ale co¶ w tym jest, naprawdê jestem cierpliwa... inaczej pewnie nie wytrzyma³abym, ale czasem zastanawiam siê na zmianê dzwonka na normaln± wersjê hymnu, ¿eby byæ bardziej jak Hibari xD
O! Mistrzu - zen! Naucz mnie tej trudnej sztuki - cierpliwo¶ci!
Rozumiem, ¿e jeste¶ fank± Kyoyi? : D
Niestety, w moim przypadku jest to cecha wrodzona i tak, fangirlujê Hibariemu, ale lepiej skoñczmy ju¿ spamowaæ, zanim nas za to okrzycz±...
A ja siê utorzsamiam bardzo z Ren± z Higura, ale to tak mentalnie. A z zachowania najbardziej Sango z Inuyashy
Rena, Rena. <3 Ja widze, jak biegasz z tasakiem i zabijasz xDD
Zawsze i wszêdzie :P
ja podobno wygl±dam jak rin z togainu, a z charakteru to ciel z kuro, no mo¿e w jaki¶ 70 % bo tak, to wiele postaci siê na to sk³ada. po g³êbszym zastanowieniu stwierdzam, ¿e jednak xerxes z pandory.
Ostatnio edytowany przez yumi (2012-04-21 10:21:49)
Ciel? xD A masz za s³ugê Sebastiana? : D
Znajdziemy : )
yumi napisał:
ja podobno wygl±dam jak rin z togainu, a z charakteru to ciel z kuro, no mo¿e w jaki¶ 70 % bo tak, to wiele postaci siê na to sk³ada. po g³êbszym zastanowieniu stwierdzam, ¿e jednak xerxes z pandory.
Break <3333 ja tez troszkê z charakteru jestem jak on, ale przypominam te¿ Victorique z Gosicka ( nawet z wygl±du, z tym wyj±tkiem, ¿e ja jestem wysoka )
same fajne postacie.
tak, tak Break to jednak jest cudny, fajnie byæ jak on. ^___________^