Witam 3:
Szukam jaki¶ gier MMO. Cabal odpada, ROM mam i taka sobie, jeszcze pogram. No wiecie, szykuje siê na ACTA X'D WoW'a oczywi¶cie skre¶lam gdy¿ nie bêdê p³aciæ za globala a privy usun±. Mam zamiar powróciæ do NosTale, gra na prawdê ciekawa, ale nigdy nie mam z kim graæ, wiêc odechciewa mi siê . _ .
Zatem, co polecacie mi? Mog± byæ polskie jak i zagraniczne. Lepiej by by³y to gry,w których mo¿na spotkaæ Polaków x'dd
Z góry dziêki : 3
ja kiedy¶ gra³em w nostale i je¶li mia³e¶ taki sam nick jak tu to ciê chyba nawet pamiêtam. xd
kto¶ ma taki sam nick jak ty chyba na ³uku biega³ xd ca³y czas na wk
Dla mnie jedn± z najlepszych gier jest League of Legends
Zaczynasz grê od wyboru 1-go z ponad 80 bohaterów - ka¿dy ze swoimi unikalnymi zdolno¶ciami.
Nastêpnie rozpoczyna siê rozgrywka, standardowo walczysz w 3 lub 5-osobowym zespole i u¿ywaj±c swych umiejêtno¶ci prowadzisz zwój zespó³ do tego, by dru¿yna przeciwna (a w³a¶ciwie "ich serce") zosta³a pokonana.
Po ka¿dej bitwie otrzymujesz PunktyZas³ug za które odblokowujesz bohaterów lub te¿ kupujesz inne przedmioty(darmowo:)), które pomog± Ci w nastêpnych rozgrywkach.
Jedna bitwa trwa zazwyczaj 25-45 minut.
Polska wersja:
http://signup.leagueoflegends.com/?ref= … f000203943
LOL dobry, ale jak gra siê bez teamu to czêsto siê przegrywa. Poza tym w tê grê ka¿dy noobi, jej siê nie da nauczyæ.
Trzeba mieæ po prostu wrodzonego skilla jak Chaox chocia¿by (Chaooxxxx : 3). No ale dla fanów RTS'ów idealna pozycja. : 3
A postaci takie jak Ahri na przyk³ad s± wielce motywuj±ce przy wykonywaniu fanartów. : D
Polecam Wam "Aion". Niedawno wysz³a wersja free to play : 3
Jako, ¿e jestem wiern± fank± od ponad 2 lat, gor±co polecam. Tu macie link : 3
Poza tym np. dla tych co lubi± gry sportowe to nie jest z³a, utrzymana w klimatach ziomwych gierka pt. "Project Powder" >moja postaæ<
Obecnie szykujê siê na "Rusty Hearts". Mo¿na u¿ywaæ pada, co mnie bardzo mi³o zaskoczy³o. Jak ju¿ trochê ogarnê to stworzê oddzielny temat ^ ^
Jeszcze czekam na prywatne serwery "Blade & Soul". Jest to gra twórców "Aiona", ma wspania³± grafikê i te laski... ahh. No w ka¿dym razie >tutaj macie trailer<.
O a tak btw. jak chcecie co¶ grywalnego i nie macie zbytnio du¿ych wymagañ co do grafiki to polecam "Shaiya":
>Wersja US<
>Wersja PL<
Hmm to ja bym poleca³ gre
Scions of Fate dosyc ma³o znana gra poniewaz to typowy grinding mmo czyli exp exp exp
ale za to postacie sa bardzo ladnie zrobione i jest masa kostiumow, gra jest dosc malo znana wsrod polakow ale zawsze znajdzie sie ktos kto pomoze (np ja ^^ nick w grze Infinited_Lady lub priv tutaj)
Niestety jak to w wiekszosci gier bywa sa tez bledy ale o tym dowiecie sie w trakcie grania
Pozdrawiam i zapraszam do gry!
strona gry Fate.netgame.com
Ja polecam 2 twory Nexonu - Vindictusa i Mabinogi
Vindictus Europe - je¶li kogo¶ interesuje fabu³a to jest ca³kiem ciekawa, grafika piêkna, bardzo du¿o graczy i kilka kana³ów dla Polaków. Skille cudowne, 4 klasy, system non target no i bez pieniêdzy da siê graæ, item shop nie zdominowa³ gry. Minusem jest brak otwartego ¶wiata i niektóre zbroje dziwnie wygl±daj±
Z kolei Mabinogi jest gr± w mangowym klimacie, je¶li nie przeszkadza Ci lekko cukierkowa kreska. Otwarty ¶wiat, brak klas - mo¿esz byc kim tylko chcesz, np. mag+warrior, czêste eventy. Tutaj wp³ywy item shopu s± bardziej widoczne, aczkolwiek ja gram i bez tego :p Du¿o graczy, podobno jest trochê Polaków, ale ja jeszcze ¿adnego nie spotka³am
W du¿o gier mmo gra³em, najlepiej wspominam a zarazem polecam Shayie, Aiona, Mir3, Maestie.
¦wiaty s³abo rozbudowane? Co masz przez to na my¶li? To jest raczej podobne do Lineage II, ni¿ do WoW'a.
Ja ci wymieniê .
1. Mabinogi
2. Aion
3. Argo online
4.el sword
5. C9 [ continent of the ninty]
co do nostale chyba zamkniêto serwery . Czekam by Aion wyjdzie w pl. Zobaczycie rozejdzie siê szybciej ni¿ metin .
ja polecam http://mmorpg.org.pl/
tne ju¿ drugi tydzieñ i nie mogê przestaæ
Metin2 (Level 37, Ninja, Nie pamietam swiatu)
TheWest (Level 49, Budownik, ¦wiat 6)