Mam dwie nowe prace^^
1. Mion i Shion Sonozaki z Higurashi no Naku koro ni:
2. Jeszcze mam pracê specjalnie z dedykacj± dla jogurcika, za to, ¿e mi zawsze prace komentujesz ^^
no niez³e yogurt wyszed³ zarombi¶cie ale te dwie pierwsze nie to ¿e sie czepiam ale maj± troche dziwne twarze
@Nippah, proszê, nie rysuj na kartkach w kratkê bo to mnie boli -.-
a co do jako¶ci i wygl±du, to wszystko zale¿ od tego jak d³ugo rysujesz, ale bardzo podoba mi siê Rena z higu ;D
Arigato Umciu, staram siê, tak jak powiedzia³a Wish, za³atwiê sobiê zeszyt z bia³ymi kartkami ^^
Wiesz co ? ... ? mam takie 4 etapy jak wchodze na to forum..
1. Wchodze na forum xD
2. PACZE ;D czy s± jakie¶ nowe posty ..
3. wchodzê na ten w±tek ..
4. RADOCHA bo doda³a¶ prace !!
;DD hie hie
Szczerze? Wiele prac jest totalnie nieproporcjonalnych. Mo¿e spróbuj co¶ sama narysowaæ? Prawie wszystkie te prace sa takie... SZTUCZNE. kwadratowe to, krzywe, nieproporcjonalne.
ÆWICZ!
Emmmmmm... od czego by tu zaczaæ?? Dobra powiem prosto z mostu, masz talent, wiesz o co biega ale niestety anatomia le¿y i kwiczy. We wszystkich rysunkach robisz strasznie chude nogi i rêce, d³onie sa o po³owê za ma³e, g³owy rysujesz strasznie duze patrz±c na resztê cia³a. Te wszystkie postacie wygl±dem przypominaj± chibi. Dziwnie rysujesz biust przez co wygl±da jak by dziewczyny mia³y bardzo du¿e bicepsy. Oczy s± mega wielkie, je¶li juz to powinny byæ trochê wê¿sze (chodzi mi o t± szeroko¶æ oka miêdzy nosem a uchem), czasami oczy, usta i nos na twarzy postaci lataja sobie gdzie popadnie. Musia³aby¶ te¿ popracowaæ nad rysowaniem ubrañ, chodzi o fa³dy, zagiêcia i takie tam bzdety, wiesz ¿eby te¿ ubranie nie wygl±da³o jak przylepione na kleju. Dobra koniec marudzenia bo mnie zaraz tu oskalpujesz ^ ^" , jak ju¿ mówi³am masz talent tylko musisz jeszcze popracowaæ nad tym wszystkim. Mi te¿ jakie¶ 2 lata temu nie sz³o zbytnio rysowanie w³asnych OC zawsze co¶ spartoli³am, g³ównie to rêce rysowa³am zbyt d³ugie, lub skraca³am im nogi ale teraz ju¿ jest lepiej bo stara³am siê to poprawiæ
Ps. Jak by co to zapraszam do przejrzenia moich prac ;p