u nas tak samo, nie da się rysować tylko na macie i chemii bo uczą tego największe sieki w szkole ;D (chociaż baba z maty to moja wychowawczyni i po lekcjach jest spoko to na lekcji jedzie po nas równo ;'D)
Łoo, współczuję. My mamy babkę od Geo za wychowawczynię. Nasza kolesia od matmy to smooook, krzyczy do nas: "matmy nie umiesz, nie umiesz jej" i udaje głos smerfa o.O Szkoła jest dziwna :d
mi się także najbardziej 2 podoba :p
1. 7/10 oko powinno zza włosów troszkę wystawać .. spróbuj ją teraz przemalować i pod włosami narysować oko .. będzie za daleko. I nogi trochę za chudee :p
2. 10/10 tu bardzo ładna podwójna kreska daje efekt nie schludności w takim bardzo dobrym stopniu.
3. 7/10 mogłaś darowac sobię ten łuk czy co tam na niej wisi ..xD druga jego część powinna zachodzić za ramię ..ona nie ma ust ? xD ramiona za kanciate.
ocena ogólna : 8/10
Dziękuję za komenta.
1. Nogi zwykle rysuje albo za chude albo za grube :d to już taki mój niezbyt wyrobiony styl ^^
2.Dziękii, narysowane zostało w 3 minuty :d
3.Wiem, wiem, ale to też było jakoś pod koniec lekcji i nie za bardzo wiem jak się pochwę rysuję (chodzi o taką na miecz), ust nie ma, bo to też tak jakby mój niewyrobiony styl ;d
To teraz będziecie mieli dużo prac do komentowania. Są to prace z przeszłości i teraźniejszości. Myślę, że się nie zniechęcicie
1. Takie o z nudów, czekając na odcinek Soul Eatera.
2. Taki jakiś gościu (rysowane dawno, więc się nie czepiać)
3. Jakaś kolesia
4. Mój dzisiejszy rysunek (rysowany na religii, a powiem tyle, że siedzę blisko biurka)
5. Mój pierwszy rysunek
6. Niebieska dama
7. Mini Usui z Kaichou wa Maid sama!
8. Rude coś
9. Sadako z Ringu (jak pokazałam koleżance to się prawie popłakała, bo cholernie sie boi tego horroru)
10. Mini chibi Lucy z Elfen Lied
11. Jakaś kolesia
12. Rysunek robiony w ławce zakomunikowany do mojego chłopaka
13. Neko
14. Zakrwawione coś
15. Chibi Usui
16. Moja przyjaciółka w wersji mangowej
17. Jakaś kolesia
18. Sadako z Kimi ni todoke
19. Jakaś fioletowa ziomka
20. Taki sobie rysunek, według mnie fajnie pokolorowany
21. Mini Naruciak
22. Jakaś kolesia
23. Elfen Lied XD
24. Kill xd
25. Mój chłopak w wersji chibi ;d
26. Zawstydzona kolesia
27. Usui i Misaki Kiss
28. Jakaś kolesia
29. Czerwona kolesia
30. Jakaś kolesia
31. Robiłam ją pare minut
32. Coś a'la Julia, tyle, że ma różowe włosy ^^
33. Mój pierwszy realistyczny rysunek
34. Rysowany z pamięci tak jakby Naruto
35. Jeden z udanych rysunków
36. Mój pierwszy rysunek z drzewkami
37. Ooo, rysowane w stanie zakochania xd
38. ~Kyaaa
39. Świąteczny Rin
40. Kartka z zeszytu od niemca ;d
41. Mini coś
42. Lady Red
43. Jakiś tam obrazek
44. Rysowane na polaku
45. Death the kid rysowany z pamięci
46. Jeszcze inny obrazek
Jeej, już koniec Dużo z tym roboty, myślę, ze się spodoba
Ostatnio edytowany przez ~Nippah. (2012-01-13 20:31:04)
połowa mi się podoba ,a połowa niestety nie, znaczy może mi się podoba ogólna koncepcja i wgl kreska ale to wygląda jak robione tak ... na szybko... Wcześniejsze prace byłe takie staranne ,a w tych ( co niektórych) panuje taki jakby ogólny nieład...
Ale i tak nie jest źle Rób mniej a bardziej starannie ( <--- motto życiowe? O_O )
Wiem, wiem, ale tamte prace są moim początkiem, więc nie ma się co dziwić, bo rzeczywiście robione były na szybko, niedokładnie pokolorowane, nie pogrubiona kreska, dobrze o tym wiem
Dziękuje za uwagę ^^
Nippah.
Dwa tu dodane są bez sensu (rys 23 i 40)
Tak to podobają mi się: rys 4 (choć mi to tak trochę wygląda jakby krew była przyklejona do ludzika, ale i tak bardzo mi się podoba ^^), rys 6, rys 18, rys 32, rys 35, rys 36 (drzewo na pierwszym planie ma trochę dziwne gałęzie, ale ja mam sama odmienny gust), rys 39 (naprawdę dobrze ci wyszedł).
Tylko tyle jestem w stanie powiedzieć. Może zaczniesz rysować na czystych kartkach, a nie a kratkę? Lepiej to będzie wyglądać. Ja rozumiem, że w szkole rysujesz, ale są też zeszyty czyste, gdzie można spokojnie rysować, ja sama taki mam. Co o tym myślisz?
Myślę, że byłby to dobry pomysł.
Dzięki wielkie za twoją opinię, wiem, ze te dwa bazgroły są niepotrzebne, ale chciałam się pochwalić co mam nabazgrane w zeszytach ;d
ekhem~
na początku powiem ,że po tym jak rrysujesz duże oczy i głowy to powinnaś zająć się chibi . ale to moje zdanie zrobisz co zechcesz
u mnie też tak pół na pół z tego te pół co mi się podoba to tez tak trochę nie bardzo.. skoro masz grubą kreskę to może spróbuj sw prace rysować większe a nie takie maćupkie na końcu kartki ;D dzięki temu tw prace będa bardziej efektowne ,estetyczne i.... ? większee xD np. ja uwielbiam rysować na całą karttkę małych nie umię xD
nie ocenię wszystkich tak jak zawsze to robie bo to trochę dużo .. xD oceny ogólnej też nie dam~
dlaczemuu ? bo zaraz ide do sklepu i by mi czasu nie starczyło xDD
czekam na nowe prace ! ~
yoogurth~~ xDD
Ostatnio edytowany przez yoogurth (2012-01-14 06:42:48)
Dzięki wielkie ^^
Może spróbuję z chibi jak znajde chwile czasu ;d
Zrobiłam taki wylew prac, bo gdzieś tam po szafkach poszperałam i znalazłam.