Znacie jakieś dobre ONE SHOTY KOMEDIA SHOUNEN przygoda ecchi szkolne życie romans super moce sztuki walki detektywistyczny akcja COŚ W tych STYLACH jak np BANKARA WANTED! :) jedno wymaganie PRZETŁUMACZONA :) chociaż nie przetłumaczone też podawajcie tylko napiszcie że nie ma PL. Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE I PS ZDYCHAJCIE!!!! żart I CO DO STYLÓW NIE ŻADNE SHITY CIĄŻE ABORCJE I PŁACZLIWE UMIERANIE DZIECIAKÓW ZAPRACOWANEGO OJCA xD drugie PS (nigdy nie widziałem takich mang :) )
Ostatnio edytowany przez bmwbmw2 (2011-12-30 20:29:13)
Proponuję rikon choutei http://s.animan.com.pl/projekty/one-shot/rikon-choutei/ (tu jest po polsku, za jakość tłumaczenia nie ręczę, bo czytałam po angielsku)
też widziałem a za jakość tłumaczenia ręczyć nie musisz dla mnie fabuła się liczy i krecha + postacie
Ostatnio edytowany przez bmwbmw2 (2011-12-31 13:34:17)
Tak ale przez złe tłumaczenie fabuła może czasem umknąć (jak czytałam pierwszy rozdział Majin Tantei Nougami Neuro po polsku, to był on tak fatalnie przetłumaczony, że praktycznie nic nie zrozumiałam, dalej czytałam po angielsku)
miałem, takie coś ale przez kreskę w 07 ghost i di gray maaaan niezrozumiałe trochę ale ghost już wgl
Ostatnio edytowany przez bmwbmw2 (2011-12-31 13:40:48)