Ej! czemu nie~! ja mam w domu zieloną herbatę o smaku ryżu prażonego!!!!
i muszę przyznać , ze jest całkiem niezła ;D nawet mój brat powiedział, ze jest niezła a to już dużo! on an dźwięk "zielona herbata" ma odruch boże jak można pić coś takiego ;'D
will you play with me?
hm... w sumie to słodka jest w ogóle nie czuć cierpkości tak specyficznej dla zielonej herbatki;D
will you play with me?
O Deshi, też mam taką herbatkę ^^
mi się w sumie już kończy ;D
mam jeszcze białą -aloe vera ;''D
ale najchętniej piję ZWYKŁĄ BEZSMAKOWĄ zieloną bądź czerwoną ;3
will you play with me?
Zwykła zielona albo zielona z trawa cytrynowa, ewentualnie jasminowa ^^
Ostatnio edytowany przez marie (2011-12-28 20:35:26)
kaktus... to zapewne herbata z Opuncją ;3
jasminową miałam kiedyś, nie smakowała mi >_> ale z trawa cytrynową i owszem~~ ;3
co do zwykłej herbaty to ONLY Earl Gray! i tylko i wyłącznie Tetley~jest najlepsiejsza (ale i troszkę trza zabulić ;'D jest wersja everydey earl grey ale nie jest już taka dobra)... no i z braku laku, jak np jestem u koleżanki to owocową ;D
poza tym jestem dziwny człowiek (w mniemaniu wielu znajiomych).. bo lubię pić zioła ;D takie jak np. herbata z kopru włoskieggo, szałwi, rumianku, zcy tzw mixy ziołowe ;D (to tak przy okazji ;D )
will you play with me?
Nie jesteś wcale dziwna ;p Spokojnie, spokojnie. Ja na przykład mam czasem jakieś zachcianki : raz chcę galaretek (przez tydzień codziennie jadłam dwie miseczki), potem miałam fazę na kabanosy... xD więc spokojnie ;p
taaa... ale galaretka jest dobra ;'D a zioła niekoniecznie ;'DDD
will you play with me?
Swoją drogą mogliby u nas wprowadzić chociaż parę smaków kitkata, jak w Japonii:P A nie tylko 3 i się cieszą
Piłam herbatę o smaku ryżu prażonego i jest całkiem calkiem Ale co kto lubi :P
Jeszcze nie piłam herbaty o smaku prażonego ryżu, ale uwielbiam tę aromatyzowaną melonem .
oni maja tam cudnie od koloru do wyboru all nie to u nas ja popieram ze zachód jest zacofany ..