Baka_Deshi napisał:
kyaaa~~~~ pandzie na pazurkach *u*
em... no.. pałeczki też są śliczne ;'D
uaa~~` zaraz poprawię linka >8'D ja w tej chwili mam 3 różne rodzaje pałeczek~~ ;'D może kiedyś cyknę wszystkie na raz ;D
No te pandzie bardzo łatwo zrobić a są przesłodkie awwwww
A cyknij cyknij. Popatrzymy ;D
A i dziękuję wam. Trochę mi się zdjęcie rozmazało tam gdzie wzorek na pałeczkach. x)
ano słodkie ;d nie mniej ja W OGÓLE nie maluję pazurów więc, nawet pewnie nie miałabym zapału na robienie takich pandzi ;D
no postaram się na dniach cyknąć... bo mama jest na wycieczce i zabrała aparat, a komórką jak zrobię to z d***py będą ;DDD
will you play with me?
Z ryżem jeszcze nie próbowałam. Tylko z sushi ;p gratulacje ^.^
jak dobrze ryż ugotujesz na lepko, nie na sypko to nie ma problemu... ja nawet tłuczone ziemniaki jem pałeczkami ;D
will you play with me?
wczoraj zjadłem takie japońskie dziwne danie pałeczkami i mama też chciała więc ją uczyłem . jak ćwiczyć pałeczkami to najlepiej na kukurydzy ja po takim 'wyzwaniu' to jestem rlz. : D
ja się uczyłam na groszku z puszki ;'D
a ostatnio wszystko po kolei jem pałeczkami, u mnie w domu już przestali na to zwracać uwagę >8'D
will you play with me?
też mam pałeczki i umiem ich używać XD
paleczki jsa spoko ,i tez nimi jem to tak ze sie ze mnie czasem smieja w domu, ale co mi tam jestem soba hahahaha
No mi to trochę zajęło ale nauczyłam się jeść pałeczkami i śmigam. x) Lubię jeść pałeczkami ramen, sushi itd. Mam tylko problem z cięższymi rzeczami bo chyba mięśnie dłoni nie są przyzwyczajone i łapka potem boli.
ą ja jem WSZYSTKO~~! ;'D bez różnicy... nawet jak np. smażę krokiety, rybę, czy kotlerty (schabowe, melone się nie nadaje) to przewracam pałeczkami ;'D
will you play with me?
No bo Ty Deshi juz pewnie masz łapki wytrenowane xD Ja w sumie ostatnio nie miałam wyboru bo wprowadziłam się do mieszkania po Koreańczykach, więc nie było sztućców a jedyne co zostało to jakieś noże i szuflada pałeczek. Teraz to już sobie jakieś sztućce zorganizowałam ale na początku to tylko pałeczki.