a różnie.. na anyfiles, shippuuden albo na wszystkim znanych stronkach ^ ^ a co do filerów.. mogli by przeskoczyc do tego co sie dzieje w mandze.. ja chcę już tą wojne!
oglądasz..? który ep?
bleach właśnie zaczynam i jestem na razie na.. 4 epku xDD
fajne, wiem też ze potem bedzie jeszcze lepsze xD
no ogulnie akcja sie bardziej rozwinie.. bdz wiencej postaci.. itp ^ ^
bleach Jest trudną ale liniową mangą (oczywiście to nic złego to tylko tak strasznie brzmi) w porównaniu do mangi w której można powiedzieć że świat jest już stworzony i w nim dzieje się akcja albo One piece która też idzie jak linia ale z wielkim światem nie stworzonym od początku (takie połączenie) 1 east blue autor robi to co może nic nie mówi o grand line gdzie wpływają poziom rośnie następnie wpływają red line i znowu można stworzyć całkowicie coś nowego dzięki temu z mangi można wykrztusić więcej no wiecie po skończeniu 1 sagi autor jest coraz lepszy a tu tworzy nowy świat podsumowując autorzy Eiichiro Oda zostawili na później inne morza w naruto Masashi Kishimoto inne kraje a Tite Kubo w bleach ? świat duchowy jest co prawda ogromny ale małe pole manewru. zrypali tylko rozdziałem w piekle mogła to być całkowicie inna saga .
YY ZA BARDZO SIĘ ROZPISUJĘ I TROCHĘ NIEZROZUMIALE xD
Nie to jest pogląd z oczu kogoś który robił już 10 scenariuszy co prawda słabych ale co jeden to lepszy w żadnym nie umieściłem jeszcze moich zasad w pisaniu na razie tylko obserwuje jedna z nich to właśnie o tym świecie. Myślę że najważniejsza to nie dać się ponieść emocją manga musi wzrastać powoli. Walka na pierwszą scenę to trochę nie udany początek a jak jeszcze zaczyna główny bohater na początku niszczyć świat pstryknięciem bez oporu to już wgl najbardziej widoczne to jest w dragon balu. A że najbardziej utożsamiam to z One piece to dla tego że przerobiłem go 3 razy myślę że ma on najwięcej przydatnych i dopracowanych setingów. (ustawień)
Ostatnio edytowany przez bmwbmw2 (2011-11-24 22:38:13)
Jak lubisz przygodówki to One Piece Unlimited adventure http://www.youtube.com/watch?v=bCK-kVi3QQU jak coś jak teken too One Piece Unlimited crusade http://www.youtube.com/watch?v=MFcpFyTzG0Q (dobra walka ) teraz wychodzi ta nowa gierka oczywiście nie ma ich wszystkich na kompa ale emulatory raczej znajdziesz xD Ja osobiście nie grałem w żadną ale planuje w tą nową jak wyjdzie na PS3.
Do gier tak nie przykładam Uwagi bardziej interesuje mnie 12 FILM KINOWY!
E A CZEMU PISZESZ O TYM W TEMACIE NAŁÓTO! (przedtem tylko nawiązywałem a tu całkowicie związane !) IDE GRAĆ W MAGICKA !! YEAH albo poczytam hunter x hunter a może zacznę jakieś ecchIOOO!
Ostatnio edytowany przez bmwbmw2 (2011-11-25 13:59:05)