pałeczki są zajebiaszc e, ale co do ryżu to musi być odpowiednio ugotowany żeby jeść go pałeczkami, ;D chociaż ... ja i tak jem XDDD
ostatnimi czasy zaczęłam u,zywać pałeczek jak szpilek do włosów >8'DDD oczywiście takich, którymi nie jadłam xDDD i musze przyznać że uroczo się prezentują XD
will you play with me?
Ale też zależy na kim się ładnie prezentują (pomijam fakt,że moich włosów to one nijak nie utrzymywały ;p ) . Owszem pałeczki są cuudne ;p
em... w sumie nie wiem czy mi pasują...ale szczerze? w nosie to mam >8'D mi się podoba ;3 i mam co nabijać ;DDD
will you play with me?
no z pewnością pasują ci lepiej niż mi xDD
na pewno najlepiej wygladają jak się nimi je ;D
will you play with me?
WY to macie stajla:) Jeszce nie próbowałam upiąć włosów pałeczkami, i wątpie żeby utrzymały moje długie kłaki, ale spróbuję
ej~~ ja mam włosy do pasa i upinam pałeczką xDDD wystarczy odpowiednio koczka zwinąć i lecisz z koksem~~~;3
will you play with me?
Ale ja mam problemy z koczkami, ale mimo to spróbuje Moje włosy mają taka fakturę, że trudno warkocza z nich zrobić O.o
IDE SZUKAĆ PAŁECZEK!
oj tam marudzisz >8D po prostu spróbój ;D ja mam dość cięzkie i grube włosy a mimo to dfaję rady >8'D
will you play with me?
Przestałam marudzić i spróbowałam, i coś mi o dziwo wyszło takie to trochu do koka nie podobne, ale co tam:) Ważne, że mi się udało! Dzięki Baka_Deshi za inspirację i motywację <tuli>
no widzisz~~~trochę poćwiczysz i będzie miodzio~~~~
will you play with me?
taaak, trochę poćwiczę i będę straszyć ludzi na ulicy. HAJHAJJAJAJAJAJ <zUo>
A ja dziś zjadłam pomidorówkę pałeczkami! *chwali się*
(Właściwie to same kluski, ale to szczegół ^ ^)
Ostatnio edytowany przez Szufladowy Potwór (2011-11-07 14:53:28)
no raczej wody nie zjesz pałeczkami xDD... ja dzisiaj jestem jakaś leniwa D8< i zostałam przy łyżce ;3
will you play with me?
Zjeść wodę pałeczkami - nie ma rzeczy nie możliwych. Ja tego dokonałam, po uprzednim ich zmodyfikowaniu:)