Tak jak wcześniej napisałam, zrobiłam tą pracę w Saiu (czyt. Paint Tool Sai). Cieniuję narzędziem "airbrush"
Chciałam się pochwalić najnowszą pracą. Dzisiaj robię sobie odpoczynek od dodawania stron mangi, więc oczywiście, musiałam narysować Tiraua xD
stopa wyglada dziwnie, ale poza tym to super ^_^
Wiem, stopy wciąż mi nie wychodzą...
Traktorek~ (Moderator)
Nom, nom, stopy to bardzo ciężka do narysowania część ciała (JEJU JAK JA NIENAWIDZĘ STÓP!)
I jak rysujesz obrazek gdzie postać jest uchwycona w całości to nie ucinaj w kadrze palców, kompozycyjnie po prostu się tego nie powinno robić ^-^' Choć są odstępstwa jeśli chce się uzyskać jakiś określony efekt ale to już inna historia.
Poza tym... TIRAU~ <3 *fangirl mode on*
Z tymi uciętymi palcami, to prostu niedomiar kartki ^^' a przecież nie rysowałabym wszystkiego od nowa przez palce, a po tej stopie przerzucam się na skarpetki xD
Byłam już trochę zmęczona kolejnymi stronami mang, więc... znowu machnęłam Tiraua xD
czasem uszy i nos też są duże ale to fajnie się komponuje.
Ale to jest twoja kreska i jej już nie zmienisz, a mnie się właśnie ona podoba c :
Traktorek~ (Moderator)
wygląda jakby miał biust O_o
LittleTractor napisał:
wygląda jakby miał biust O_o
trochę tak.. i mam jakoś wrażenie, że głowa/twarz jest krzywa.. ale mi sie tez to zdarza xD
tak jest krzywa xD
Ale prace świetne < 3
naprawdę twoje prace są śliczne, kocham te wielkie oczy i gigantyczne rzęsy - robię podobne c : -
jestem twoją idolką : D *-*
Dzięki Aiko-chan ^^
Nie wiem, czy to twarz jest krzywa... prędzej bym powiedziała, że to z włosami jest coś nie tak...
Zaś jeśli chodzi o "biust", to chyba z lekka przesadziłam z tą koszulą...
Chciałabym prosić o opinie na temat najnowszych trzech prac:
Z tymi oczami i tak już się poddałam (lubię ich z takimi i dzięki temu, że są takie duże mam sporo miejsca do bawienia się efektami xD a i tak w porównaniu z pierwszymi pracami, jakie tu pokazywałam są dość małe).
Jeszcze wyjdzie na to, że Tirau zostanie transwestytą... i co wtedy będzie?! *wyobraża to sobie* Ech... niewiele się zmieni xD