Traktorek~ (Moderator)
No to troszkę nie w porządku tak sobie dla picu. Tak się składa że dziewczyna która narysowała tę z napisem "wiedz że coś się dzieje" chodziła ze mną do szkoły... Nie wiem czy byłaby zadowolona wiedząc że ktoś jej grafikę wykorzystuje sobie dla picu. Swoją drogą mam się z nią widzieć za kilka dni... ciekawe czy pytałeś ją o prawa autorskie? Takich rzeczy nie powinno się robić. Tym bardziej że wprowadzasz w błąd ludzi twoje prace oglądających umieszczając je obok cudzych obrazków.
napisałem na dA, że tylko te odręczne są moje, a skoro będziesz się widzieć z tą koleżanką, to powiedz jej że uwielbiam jej rysunek! i jeśli jej to przeszkadzać będzie to zastąpię ten obrazek innym.
dla mnie to nie problem, usunąć ten obrazek.
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-09-24 19:10:23)
Traktorek~ (Moderator)
Ok,
Ale ja nadal uważam że używanie czyiś grafik bez poinformowania tej osoby o tym jest kradzieżą.
nie widziałem żadnego napisu, kto jest autorem, gdybym zauważył to: albo bym się z nią skontaktował, albo zostawiłbym ten obrazek w spokoju.
obrazek zginął/przepadł ;p
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-09-24 19:15:35)
lubię FT, jestem na bieżąco z nowymi rozdziałami, ale po prostu nie mam czasu na rysowanie...
sprawdzian na sprawdzianie... w tym tygodniu aż 3: Fizyka, Chemia, Zasady Żywienia...
#106 Hitmonlee
Znaczy dalej mam robić błędy tak??
wiem wiem, tak się śmieję
ALOHA
ponieważ byłby doublepost to wklejam od nowa razem poprzednim.
Accelerator z To Aru Majutsu no Index
Myriah z Yureka/ID_eNTITY
yosh, nie ma to jak skaner
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2012-10-05 19:00:29)