O matko z pierwszego spojrzenia skojarzyłaś mi się z jedną osobą XDXD. Ale się przyjrzałam i jest już spoko XDXD
hehehe no trochę ich mam na sobie. Na jednej nodze mam pysk Venoma i czaszkę Spidermana.
Druga noga to martwy Batman i cała plejada postaci Joker, Two Face , Ventriloquist z Scarfacem, Mr.Freeze i Scarecrow z czasem się jeszcze Pingwin pojawi bo jest zostawione na niego miejsce a tak to już pod same jajka dojechane :P
Na plecach mam obraz kościelny a ręka to błąd z lat młodości :P
Skoro uwielbiasz to wrzucę foty do obluknia tego co mam na nogach Nie mam tylko nigdzie foty głowy Batmana.
Joker
Scarecrow
Scarface
Ventriloquist to ten na kolanie
Twoface
Mr. Freeze
Venom
Spiderman
Jeju, jakie piękne ;o Są cudowne ! Mi tak bardzo się podoba jak duża część ciała jest w tatuażach, a do tego tuenle w uszach ^^ Normalnie Cię uwielbiam : D Nie wiem czy ja sama bym się kiedykolwiek odważyła na tatuaż, ale podobają mi się bardzo!
człowieku! zajedwabiste tatuaże! sam raczej takich miał nie będę, ale są super!
za jakiś czas przyjdzie pora na klatkę i drugą rękę które zrobię w klimacie anime i już nawet mam pomysł na postacie
hehe a jak nie ma to jak full profesjonalny grill na bazie bębna od pralki
Ja już niedługo zamierzam sobie zrobić tatuaże. Ale to niedługo to w najbliższe wakacje ; D
I wstawiam nową fotę z moim obecnym wyglądem:
http://imageshack.us/f/199/zdjcie00471.jpg/
Ostatnio edytowany przez TheChester (2011-09-09 15:44:52)
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Musiałam swoje zdjęcie usunąć ;c Ale teraz je wstawiam ponownie gdyby ktos go jeszcze nie widziła. Zdjęcię robione z jakieś 1,5 roku temu, a do tego jest strasznie dziwne, ale nie mam aktualnego za bardzo ;c
[/url]
Ostatnio edytowany przez Bellucci (2011-09-24 15:47:00)
a mówiłaś że masz takie nijakie oczy! ^^ ładne są
Właśnie, że nie : ( Coś małe te zdjęcie. Ale akurat na nim wyszły takie bardzo niebieskie, a tak na prawdę są jakieś szaro-zielono-niebieskie ;c